Idag har jag och kusinen varit duktiga och varit iväg på gymmet en timma =) Det kändes riktigt bra efteråt! Dock var det lite tugnt att gå hemåt då solen försvann och vinden tilltog! Intalade dock mig själv hur nyttigt det var att gå istället för att ta bussen =) Sprang även en sväng på stan eftersom det känns som att man "måste" det, då man lix är i stan =)

Vår kära katt har dille på att tugga sönder mina linnen, så jag har inga "basplagg" kvar snart! Gick en sväng på BikBok och hittade dessa 2 linnen =) Det grå kommer användas som basplagg, och den ljust citrongula var bara för härlig passform, ärm och färg på, så den blev jag bara tvungen att köpa =) Expediten sa att jag gjort ett bra val, och att de två även blev väldigt fina ihop, vilket jag håller med om =) Ett litet ps. jag tror att det var 2-3 månader minst sedan jag köpte ett enda klädesplagg, så jag tyckte jag kunde unna mig detta =)



Väl hemma så blev det linssoppa och vitlöksbröd till middag =) Efter detta väntades semmelbesök =)
Semlorna blev faktiskt inte så tokiga om jag får säga det själv =) Dock hade semmelbullarna hunnit bli liiite men bara liite torra så det var ju synd! Dock var det bara jag som tyckte de!



Alltihop gick åt =) Även de 2 extrasemlorna som ej syns på bild!
Vi såg även hockeyn, synd att det blev lika, för det hade suttit bra med en vinst!

Om nu någon skulle undgått denna nyhet, så har det idag blivit officiellt att kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har förlovat sig. Bröllopet kommer att ske försommaren år 2010.
Ett stort grattis till er båda =)



Jag tror att blivande "Prins Daniel, hertig av västergötland" kommer att göra ett bra jobb, och han verkar vara en stabil person och den rätte för Victoria. Victoria fick frågan om varför de väntat så länge med att förlova sig och på detta svarar hon ungefärligen att de ville lära känna varandra på djupet, och verkligen känna en trygghet och säkerhet hos varandra innan de förlovade sig. Antar att det kanske är lag på att de måste gifta sig inom ett år som traditionen säger!

Nog om detta =)
Nu blir det att slötitta på en film = sova (för min del). Imorgon blir det åter gym samt promenad efteråt i det förhoppningsvis soliga vädret =) Godnatt allihop =)
Kram

Jag har fått en utmaning av Carin som jag tänkte anta, så here goes =)

1. 4 TV program jag brukar se:

One tree hill, How I met your mother, American Dad och Ugly betty.


2. 4 saker jag gjorde igår:

Bakade semmelbullar, diskade, veckohandlade på Ica och bloggade.


3. 4 saker jag längtar till:

Sommaren, helgen som kommer, få ett bra jobb och att få resa mera.


4. 4 saker som står på min önskelista:

Vinna på lotto, behålla hälsan, byta ut kläderna i garderoben och det sista är en hemlis ;)


5. 4 saker jag tycker om att göra:

Mysa i soffan med sambon, äta god mat, umgås och sjunga.


6. 4 saker jag avskyr:

Svek, oärlighet, insekter och att diska!!!


7. 4 saker jag åt i går:

Köttfärssås, smörgåsrån, blodapelsin åsså smakade jag 1 semmelbulle.


8. 4 bloggar jag utmanar:
Stina, "K", Åsa och Magdalena

Hoppas du får en fin dag =)
Kram


Igår fick jag och sambon trevlig besök av min brorsdotter "A", medan föräldrarna gick på stan och shoppade loss och uträttade ärenden! Jag och "A" pysslade på med allt möjligt. Vi målade, löste korsord ur den nya boken, bakade citronkaka, gjorde fruktsallad m.m! Här kommer lite bilder från dagen =)

  
"A" och jag gjorde ett mycket bra jobb, då sockerkakan blev jättegod =)


Vek loppor gjorde vi minsann också!

Mitt i bakandet fick vi trevligt besök av sambons föräldrar =)
Dom kom med vackra tulpaner och 4 smaskiga semlor =)
Då blev det paus i korsordslösandet och vi fikade gott!
Det var inte illa! Tack för det =)

 

Efter denna trevliga titt så pysslade jag och "A" vidare innan föräldrarna kom tillbaka från stan och det var dags för henne att åka hemöver! Tackar så mycket för titten och välkommen fler gånger =)

Lördagskvällen blev lugn =) Vi kikade på melodifestivalen och insåg att vi i princip inte tyckte att någon var bra, förutom EMD. Senare på kvällen tänkte vi se en film, men orkade inte då huvudvärken kom smygandes!
Hade dock en fin och söt katt som skulle kramas och göra allt bättre =)



Idag söndag har vi "schåat" på hela dagen =) Vi har bytt gardiner i både köket och sovrummet, det känns som att det börjar vara på tiden att byta från julgardinerna nu =P Efter detta fortsatte "ilet" vi hade =) Så vi rensade ur hatthyllan och slängde en del och ska skicka resten på myrorna. Vi rensade även bort en massa papper som bara låg och skräpade överallt. Sedan blev det en ordentlig dammsugning!

Efter detta insåg vi att vi inte visste vad vi ville äta till middag. Vi ringde därför sambons föräldrar och hörde vad de hade för planer *ler*. Vi hade funderat på hämtmat och när vi ringde dom stod de utanför en kinarestaurang och skulle precis beställa! Så sagt och gjort kom dom förbi oss med god mat =) Nu sitter vi och smälter maten och sambon har precis varit duktig och diskat undan en del!



De fina tulpanerna pryder köksbordet, likaså en ny växt vi köpt på blomsterlandet, "crispy wave" tror jag den hette =) Vi tyckte i alla fall att den var fin samt att vi behövde någon ny grön växt hemma =) Duken har jag hittat hemma hos mor =) Tycker mycket om den då den käns ljus och fräsch =)

Nu vill sambon sno tillbaka sin dator =)
Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag =)

Kram

Mjo, då var det fredag igen!
En härlig dag tycker jag, då jag vet att gubben kommer hem så att jag får rå om honom
samt att vi får spendera helgen tillsammans =)

Igår hade jag ett möte på sjukhuset med en av personalhandläggarna angående sommarvikariat!
Han erbjöd mig 3 månader och han frågade ganska direkt hur många % jag ville jobba. Han var själv snabb på att "svara åt mig" att jag skulle jobba 100% och lite till, och säga att jag inte skulle ha något liv=P Så jag sa att "jo, jag jobbar 100%, det känns som ett måste"!

Då kom vi till frågan om vart på sjukhuset jag skulle jobba meddelade han att det skulle se annorlunda ut i år, och att man kunde tyvärr inte få bestämma själv vart man ville jobba. Under v. 10 kommer jag få besked om vart jag hamnar. Det kan bli riktigt vart som helst, medicin, kirurgen, akuten m.m. Så lite jobbigt kändes det att skriva under anställningsavtalet utan att veta vart, och vad man ska jobba med. Men jag får ta det för vad det är!

Fick även upp lönen med ca 1500:- motför förra sommaren så det känns ju bra! Så nu vet jag vad jag gör hela sommaren medan alla andra är lediga =( men som sagt, jag får ta det för vad det är!

Idag har jag varit med mor och far en sväng på stan!
Vi kvistade även upp på barnens hus och jag inhandlade detta:


Vad tror du "A", blir detta bra att pyssla med när du kommer förbi nångång =)?
Jag tyckte i alla fall att det såg roligt ut =) Vi kan ju hjälpas åt =)

Efter detta bar det av till Ica Maxi där jag såg detta vaniljpulver som visst ska vara otroligt bra,
och smaka myyycket mer än vanligt vaniljsocker, så det måste testas nästa gång =)



Efter svängen på maxi så åkte vi på Coop och jag blev bjuden på lunch =) En mycket god lax med sås och potatis! Man måste ju passa på att äta fisk när man har en sambo som inte tål/tycker om. Tack mor och far för dagen på stan, samt lunch m.m!

Nu är jag åter hemma och ska betala lite räkningar. Förhoppningsvis ska jag också byta gardiner innan middagen, annars får det bli efteråt =) Hoppas allt är bra med er och att ni får en jättefin helg =)!

Kram Kram

Tänkte haka på Åsas utmaning som handlar om kylskåp!
Utmaningen är att man ska visa en bild på kylskåpet och berätta vilka 5 saker som alltid finns inuti.



1. Mjölk finns alltid i vårt kylskåp (mellanmjölk)
2. Bregott mellan
3. Juice med tropisk smak
4. Hushålls- eller herrgårdsost
5. Grönsaker

Jag utmanar den som känner sig utmanad ;)!
Konstnären till bilden är min fina brorsdotter! Det är inte alla som äger en så vacker teckning =)
Kram

Det har verkligen inte varit varmt på sistone! -26 grader visade termometern igårkväll när vi skulle lägga oss! Huvva! Igår var min mor och far ner en sväng till Umeå och då visade termometern inte mindre än -32 grader, då kan man börja klaga på att det är kallt =)
För att backa tillbaka några dagar:

Söndagen spenderades hemma och vi gjorde inte många knop! På kvällen åkte min sambo iväg för att spela squash och jag fick besök av "L", medan hans syster var på buggkurs! Vi fikade och spelade lite Guitar hero world tour och umgicks! En trevlig söndagsafton. När sabon kom hem från squashen verkade han mycket slut, mer slut än vanligt. Han klagade även senare på kvällen över att han såg suddigt, och kunde inte fokusera! Han trodde att han bara överansträngt sig och försökte sova den natten så gott det gick. På morgonen tyckte han att det kändes bättre och åkte iväg på jobbet. Han ringde dock innan lunch och sa att han nog måste komma hem då allting blev suddigt och att han mådde illa!

Ringde då sjukvårdsrådgivningen som ordnade en telefontid på vårdcentralen. Förstod nästan innan att det rörde sig om en hjärnskakning. Han insåg då att han sprang in i en vägg med axeln (när han spelade squash), och förmodligen fick sig huvudet en smäll också! Han svimmade dock aldrig och har aldrig kräkts (dock mått illa) så det rör sig om en lättare hjärnskakning! Så hela måndagskvällen spenderade han nerbäddad i sängen. Ingen tv, dator, bok eller dyligt då ögonen måste få vila! Själv fick jag besök av Stina och vi såg filmen "Bolt" och fikade m.m. Hon skjutsade nämligen sin bror till hans träning här i stan och det är nog roligare att kika förbi mig och umgås än att sitta 2 timmar och titta på träning! *hihi* (har höga tankar om mig själv *ler*)

Sambon fick dock rätt bra service av mig =) Fick mellanmål på sängkanten och fick önska middag måndag och tisdag och bara vara! Så han tyckte att jag tog hand om honom mycket bra! Igår (tisdag) vilade han också mer eller mindre hela dagen. Men var uppe i stort sett hela kvällen och kände sig mycket bättre!
Han åkte därför iväg på jobbet idag och skulle se om han orkade en hel dag.

Igårkväll kikade även sambons föräldrar förbi! Vi ska låna deras katt Gaston några dagar så kan han och Sussi busa litegrann =) Kan säga att första natten var lite kämpig =P Först hade vi öppet till sovrummet så att dom fick springa överallt, och det var just de dom gjorde! Sprang överallt! så då stängde vi ut våran katt, och hade Gaston i sovrummet, men då stod vår katt utanför och jamade och tjöt =P så tillslut fick hon spendera natten inne i badrummet! Vi ska nog prova vända på det natten som kommer! Att ha vår katt inne hos oss istället =)

 
Här har vi dom två busfröna: Sussi och Gaston

Vi tre önskar dig en fin dag =)
Kram!

Fann denna utmaning på Åsas blogg och tänkte anta den =)
 Eftersom mitt namn börjar med bokstaven H ska alla mina svar också börja med denna bokstav.

1. Vad heter du?: Helena

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Höst

3. Flicknamn: Hanna

4. Pojknamn: Henrik

5. Yrke: Hovslagare

6. Färg: Himmelsblå

7. Klädesplagg: Halksockar

8. Mat: Hälleflundra

9. Sak i badrummet: Hårspray

10. Plats/stad: Härnösand

11. En orsak att vara sen: Hittade inte vägen

12. Något man skriker: Heeeeej

13. Film: Hannibal

14. Något man dricker: Hallonsaft

15. Band: Hellacopters

16. Djur: Häst

17. Gatunamn: Havsgatan

18. Bil: Honda (vilket vi även kör för tillfället)

19. Sång: Home (Michael Bublé)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Handboll =D

Så om du känner dig sugen är det bara att anta utmaningen =)
Hoppas du får en fin måndag =)
Kram

Igår var det dags för melodifestivalen här i skellefteå! Jag, sambon och brorsan med familj gick på genrepet som ägde rum 14.00 på eftermiddagen! Vi var på skekraft arena kl 13.00 och jag kan lova att det var foooooolk! Överallt! Träffade även en föredetta klasskompis, Ola, som tog min biljett vid entréen! =)

Måste säga att vi hade riktigt bra platser och även billiga biljetter =) Vi satt så vi hade scenen rakt fram utan att sitta nere på golvet, utan en bit upp =) Så vi såg jättebra trots att det var en bit från scenen! När det väl startade var det fullt ös i arenen =) Det var lustigt att se Petra Mede utan smink och tillfixad, hon var inte lik sig! Det är otroligt vad lite smink kan göra! Vi hade jätteroligt (iaf jag *ler*)! Tror även sambon tyckte att det var riktigt roligt!

Efter detta begav vi oss till Ica för att handla lite och sedan hemåt igen! Då tänkte vi lyxa till det och beställa mat =) Skönt att slippa laga mat! Sedan blev det ju dags att bänka sig i Tv soffan och se melodifestivalen på tv =) Då kunde man ju de flesta refrängerna från alla låtar =) Så jag satt och sjöng för fullt! Innan det startade så ordnade vi ett fruktfat och åt chokladfondue =)
*Nam nam*



Melon, ananas, päron, äpple, blodapelsin och banan!
Inte att förglömma choklaaden =)!


Riktigt smaskigt var det =)

På ica fick vi en bjudpåse av dom nya "Cheese doodlezen" med chilismak =)
Väl värda att prova! Jag tycker att det var alldelens lagom mycket smak =)
Inte så att det blev för starkt!



Bara att testa om ni inte gjort det =)! Själv är jag ju nästintill ostkroksberoende!
Äter det dock inte alltför ofta ändå! Kanske varannan vecka dock =P

Nu ska jag börja med maten!
Våran alla hjärtans dag var en riktigt bra dag =) Hur var din?

Här kommer en liten puss bild =)



Ha de gott allihop =)
Kram

Jag åkte i tisdags upp till min kära syster i Lule för att hälsa på =) Åkte iväg på den mycket soliga och härliga eftermiddagen och blev upphämtad av systerns fästman/sambo! När vi kom hem till dem vankades det middag =) Spagetti och en pastasås med salami, purjo, svamp m.m! Riktigt gott var det faktiskt trots att jag inte är något större fan av svamp =) Jag kan säga att systers lilla dotter "M" blev väldigt blyg när jag kikade in genom dörren, men under kvällen gick det bättre och bättre =) Resten av kvällen gick åt till att umgås. Vi motnerade ihop systers inköpta roddmaskin bland annat =) Annars blev det en kväll i tv-soffan efter barnen gått och lagt sig!
En riktigt trevlig tisdag!

Onsdagen blev det till att åka en sväng på stan! Vi gick runt och småshoppade litegrann! Köpte bland annat ett par skor (Vagabond) som kostat 799:- de var nu nedsatta till 399:- och sen var det ja 25% på de tror jag. Så jag betalade typ 250 :- för ett par skor som ursprungligen kostat 800 =) Så jag var riktigt nöjd! Köpte även ett par nya pannlappar och söta kylskåpsmagneter på Tiimari. Hittade även ett "kärlekste" (det luktade himelskt gott) som jag och sambon ska dricka på alla hjärtans afton =) Efter detta blev det lunch på Max *gott gott*! Vi hann även en sväng ut på
Ica maxi för att handla!

   



Väl åter hemma blev det dags att börja med maten! Som denna kväll blev
ungstekt falukorv med potatis och morotsstuvning! Resten av kvällen spenderades lite vid tv:n och datorn!

Torsdagen lämnade vi av lillan på dagis och åkte sedan iväg på stan en sväng igen! Jag hittade ett jättegulligt somrigt linne på HM samt en fin och skön BH (som jag har letat efter länge). Vi båda tyckte att linnet var så gulligt så vi köpte var sitt =) Vi hann även ut på dollarstore en sväng där jag köpte lite duschcremer, resgodis och 2 snygga glas (som jag tänkt använda som ljuslyktor).


Linnet, glasen, BH:n och skorna!

Syrran skulle börja jobba kl 14, så strax före 13 åkte hon åter hemåt och jag knatade på stan en halvtimma till innan det var dags att gå till busstationen! Jag var åter hemma kring 16.30 då jag möttes av en katt som var mycket nöjd över att matte kommit hem =) Jag har haft en riktigt trevlig vecka uppe i Lule =) Tusen tack till er där uppe=)

Härligt med fredag igen! Idag har jag varit och storhandlat på ICA, och har även hunnit med att baka bullar =) Efter detta var det bara att sätta igång med middagen! Ikväll ska vi bara slappa och glo på TV. Kanske se en film eller så =)

Bättre bild på skorna:


Imorgon väntar Melodifestivalen på arenan =)!!
Vi ska gå på genrepet på dagen =) Ska bli jätteroligt!!

Hoppas allt är bra med er och ha en fin helg =)
Kram kram =)

Fredagskvällen spenderades hemma i tv-soffan och vi såg en animerad film som heter "Open season" (på svenska heter den "Boog och Elliot"). En riktigt rolig film =) Jag trodde först att den skulle vara mer för yngre men det var den absolut inte! Så se den om du inte gjort det =) Såg att "Open season 2" just kommit också, så då blir det nog till att se den här framöver =)
Som sagt, en lugn och trevlig fredag =)



Lördagen spenderades delvis på stan. Jag skulle in på vero moda och köpa ett par svarta jeans hade jag tänkt mig (eftersom jag inte äger några). Då visade det sig att den storleken just jag skulle ha var slut. Men tjejen som jobbade där sa att dom får in nya ganska ofta, så då blir det nog ett till besök =) Tycker att dom var mycket billiga och snygga nämligen! I övrigt skickade vi in en av våra fiskar på "medicinering" till akvariecenter. Vi hade köpt ett par fiskar och det är 2 som verkar må lite dåligt. De hade även fått in en likadan från en annan snubbe som köpt. Så vi får hoppas att dom piggar på sig. Sedan kom vi på den briljanta idén att köpa 3 små söta fiskar till min bror och deras akvarium. Riktigt fina fiskar som äter mycket alger!

Efter detta bar det av till gymmet för oss båda (vi går dock på olika gym). Så det kändes igår och idag att man tränat =) Efter duschning och en stunds avkoppling bar det av till min bror och hans familj =) Där bjöds det på hemmagjord pizza som var utsökt =) Efter detta vankades även gott fika och lördagssnacks samt melodifestivalen del 1!
Vi tycker att det var rätt att Alcazar gick vidare =) Sen tyckte vi väl egentligen inte att det var så många andra som var bra. Jag tyckte 1:a bidraget var bra "Tick-tock" med Nina, dock kan man ju tycka annat om hennes outfit! Efter denna trevliga kväll åkte vi hem och slappade en stund innan det var dags för john blund!

Söndagen spenderades hemma! Bara slappa och inte göra ett jota!
Vi lagade dock god mat, piroger =). Finns på min andra blogg ---> Sugar & Spice

Idag, måndag, har solen skinit =) trots att det fortfarande snöar! Har snart snöat en vecka nonstop och det har minst kommit en halvmeter snö! Snödrivorna nu är inte av denna värld! Jag har dammsugat och skurat ur duschen från topp till tå, så nu är den skinande ren =) Har även rakat benen, diskat m.m.

Imorgon bär det nämligen av upp till min syster yster i Luleå =) Det ska bli trevligt att åka och hälsa på hon och hennes familj! Åker imorgon på eftermiddagen och är åter hemma på torsdagseftermiddagen! Kan tänkas att jag kan roffa åt mig datorn ett slag och lägga upp ett inlägg om jag hinner =) Funderar även på att ta med mig kameran, men vet inte hur jag ska göra =/ ? Den tar ju lite plats!

Nu har sambon kommit hem från träningen, så nu ska jag hoppa vidare från datorn!
Hoppas ni mår bra, vi höres =)
Kram

Tänkte bara höra om ni testat OLW:s nya "Favoritmix" =)?

Jag har alltid älskat påsarna med skruvar och stjärnor m.m, så att göra en mix var väl en helt
förträfflig ide =)? Personligen tycker jag att det var väääldigt gott, så testa du med =)


Ha en fin fredagkväll =)
Kram

Snön fortsätter att vräka ner! Dock är det inte lika stormigt som det var igår, då man trodde att huset skulle blåsa ner! Det måste ha kommit flera decimeter snö, och det ska visst fortsätta! Idag blir det till att baka, tvätta och diska för min del =) Sedan ska jag försöka dra mig på gymmet före 15.00. Sedan ska jag och sambon nämligen ta kissen till veterinären för att plocka bort stygnen! Ska bli skönt =)

Har antagit en utmaning som "K" har på sin blogg =)

Så här lyder utmaningen:
Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade.

Detta blev min 6e bild i den 6e mappen =)



Det blev en bild från vår resa till Bulgarien i höstas!
Denna bild är tagen från vår balkong den första dagen vi anlänt! Vi hade balkongen närmast stranden på den 1a våningen! Mitt emot ser man grannhotellet! En helt underbar resa hade jag och sambon trots att vädret till en början inte var det varmaste =) Dock stornjöt vi de 3 sista dagarna!
Tänkte även lägga upp en bild på hur vårt hotell såg ut =)



Nu ska jag börja baka CCC (Chocolate chip cookies).
Ni kan ju kika in på min andra blogg "Sugar & Spice" för receptet senare =)
Klicka här för att komma till bloggen!

Hoppas ni får en fin helg =)
Kramar från mig!

Idag var det upp i ottan som gällde =) Stina ringde mig nämligen igår och frågade om jag ville följa med till campus för att kika på en utbildningsmässa som ägde rum! Detta var mellan 08.30 - 11.30.

De var där från Luleå, Sundsvall, Umeå m.m. Den första "föreläsningen" som Stina tyckte verkade intressant var träteknik. Efter denna följde jag även med henne och föreläsaren då han ville prata om mastersutbildningen med Stina =) Tyckte faktiskt att det var rätt intressant! Jag menar, jag har ju en far som ägt ett skogsmaskinsföretag samt en morbror som är snickare =)  Efter detta blev det till att gå och fika på caféet som fanns på campus (chokladmuffins och kaffe *gott*). Efter detta begav vi oss till nästa föreläsning som var lite mer inom mitt område och innehöll utbildningar till bland annat psykolog, sjuksköterska, kriminolog, socionom med mera! Rätt intressant, synd att kriminologprogrammet var så pass långt som 3 år =/ eftersom jag tyckte detta verkade rätt intressant! 

Man måste ju ha en plan för framtiden så jag ska nog söka mig till några olika utbildningar till hösten om jag nu fortsatt kommer gå arbetslös =/ De som står överst på listan just nu verkar vara barnsjuksköterska samt onkologsjuksköterska! Vill gärna gå operations- eller intensivvårdsutbildningarna men då måste man ha arbetat minst 12 månader heltid som sjuksköterska! och hur lätt är det i dagens läge, när man inte får jobba?! Jag tycker att det är konstigt att den som vill studera inte får!
Håller ni inte med?

Vädret idag kan man ju inte påstå är det bästa! Igår kväll började det snöa, och snöflingorna föll så vackert utanför fönstret! Detta har förmodligen pågått hela natten och imorse när jag gick upp var det mer eller mindre snöstorm utanför fönstret! Det blåste hemskt och snöade, tur att jag klädde mig väl! Gick nämligen hem från mig till campus (tar ca 30 minuter att gå). Jag mötte stina på halva vägen så kilade vi dit tillsammans. Läste till och med att SMHI har gått ut med varning för snöfall i västerbotten (främst kusten) och att det ska komma massor med snö! Måste säga att det är blandade känslor som uppstår =P

Efter vi varit på campus traskade vi in till stan igen! Jag gick en sväng på MQ och provade ett gulligt svart/vitt linne med rosor som jag stått och sneglat på =) Det var riktigt fint, men det blev inget köp än så länge! Köpte istället en fin stickad sjal som var nedsatt 50%, den sista som fanns kvar faktiskt i denna färg=) Här har ni en liten bild på den! Ska dock fundera på om jag ska ha denna färg eller byta till svart?


Svårt att få en riktigt bra bild av färgen på sjalen men =)

Imorgon är det dags för att ta stygnen på kisses mage!
Hoppas att bulan på magen går ner sig och att hon får ta av sig tratten imorgon =)
Skulle vara mycket skönt för oss alla! Här har ni en rolig bild av henne =)


Man kan till och med se stygnen något under trattkanten!

Ha de gott =)
Uppdatering på receptbloggen blir ikväll samt imorgon!

Kram / Lilla jag

Nu var det ett bra tag sen jag skrev något känner jag, så nu är det nog på tiden =)
Förra veckan bara sprang iväg! Känns dock som att man hann med mycket ändå=)

Fredagen tror jag spenderades hemmervid =) Vi gjorde ingenting speciellt, utan bara tog det lugnt =) Jo, jag packade nog ihop det sista inför loppisen som var på söndagen =) Upptäckte även i fredags en liten knöl på kissens mage =/ Till vänster om stygnen var det en rätt stor bulle!
Återkommer om detta senare!

På lördagsförmiddagen tog vi det mest lugnt! Eftermiddagen spenderade vi hos sambons föräldrar! Vi blev bjudna på middag (en mycket god köttgryta med klyftpotatis till)! Sen såg vi finalen av körslaget =) Tyckte faktiskt att den rätta vann =) har tidigare "hållt" på Erik men jag tyckte nästan Hanna gjorde det bättre nu i finalen =) När vi sedan kom hem satt vi en stund och s,åsurrade och satt vid datorn innan det var dags för sängen! Det vankades nämligen loppis för mig och "svärmor" på söndagen!

Upp tidigt som skrutt på söndagen för att befinna sig på folkparken kl 09.00 på söndagsmorgonen =) Detta var första gången för både mig och sambons mor att stå på loppis, så lite spännande var det ju =) Vi började packa upp alla våra saker och direkt kom det andra "loppisfolk" och skulle köpa olika saker! Det är alltså så det går till, att guldklimparna köps redan innan loppisen börjar av de andra som står och säljer ;) När allt folk släpptes in kl 11 så var det packat, och jag menar packat med folk! Blev lite smått stressigt när det kom flera stycken samtidigt och skulle köpa olika saker =) Det gick riktigt bra för oss båda! Jag fick bland annat sålt min gamla digitalkamera, 8 tallrikar som aldrig användes, olika glas, flera klädesplagg, en skål, hembakt fika, något dataspel m.m. Så jag kände mig riktigt nöjd då jag tjänade ihop rätt bra med pengar på så kort tid =) Så tack E&R för en trevlig helg!
Solen sken även väldigt vackert denna dag =) och likaså på...

...Måndagen =)
Det var dock inte lika roligt att se hur heeeeemskt dammigt och katthårigt det var överallt!
Så det blev en rejäl dammsugningssväng, samt diskning, m.m som vanligt =)
Annars tog jag det rätt piano på måndagen. Kikade mer på kattens mage, och bullen hade växt ännu mer =/
Blev lite orolig för detta så idag (tisdag) ringde jag veterinären!
De sa att jag skulle komma in så att de fick kika på hur det såg ut! Hon sa att det förmodligen va en reaktion på stygnen!
Vi ska dit på fredag och ta stygnen, så hon skulle ta en ny titt då =) Det var visst rätt vanligt att det kunde uppstå en svullnad på magen, så det var ju skönt att få veta det iaf! Sen har jag hunnit med en sväng på stan med mor! Köpte en fin karaff på duka för presentkortet jag hade =) Sen åt jag och min mor och far på subway =) Första gången för pappa och han tyckte att "Steak & Cheesen" var riktigt god =)

Så nu har vi käkat middag och sambon har precis kommit från träningen =)
Nu blire slappa en stund för min del =)
Hoppas ni har det bra =)
Kram / Jag

RSS 2.0