Ja, då var man tillbaka i Sverige igen! Vi ankom torsdagsmorgon med tåg upp till de norrländska skogarna igen! Det kändes rätt skönt må jag erkänna =)

Resan ner till Gbg (där flyget som skulle ta oss till Bulgarien gick ifrån) var rätt plågsam. Vi tänkte att "-det går nog bra att åka buss och sedan x2000 ner till Göteborg för att sedan vänta 6 timmar på landvetters flygplats". Aldrig igen kan jag säga! Men man lär sig ju av sina misstag! Vi var väldigt trötta när flyget skulle lyfta!

Väl framme i Bulgarien - Nessebar, så var det tyvärr inte speciellt bra väder. Mulet, relativt kallt och blåsigt! Några få dagar framöver bjöd på blåst och svala temperaturer, men de sista dagarna var rena paradiset =)

Vi fick må bra under resan också, vilket bara de är mycket värt =) Lite shopping blev det också, några sjalar, lite andra kläder, vackra honungsburkar, kryddor m.m.

Lägger även upp lite bilder på resan som ni ser nedan =)

Ha de gott alla =)  

 
Gammal kvarnGlassbar i Bulgarien =)

Här ser ni kort på en kvarn som finns på bron över till Gamla Nessebar. Även en väldigt god glass som vi åt på en Glassbar på samma ställe =)!

PS. Har inte riktigt fått kläm på detta med blogg så jag vet att det inte ser allt för vackert ut=) DS.

Ja, vad ska man säga, har varit sjuk i över 1 vecka nu och börjar bli riktigt less! Likaså gäller min sambo som dock blev förkyld för 2 dagar sedan. Halsont, snuva och hosta, nu får det vara nog!
Detta med tanke på att vi vääääldigt snart reser utomlands, till Bulgarien! Längtar väldigt mycket, men det känns tråkigt eftersom vi inte känner oss friska och man har ingen ork kvar i kroppen! Hoppas det känns bättre innan vi åker!

Jag var även ut och tjuvkikade på vad det skulle bli för väder veckan vi skulle dit...och det känns inte hoppfullt =( Enligt väderleksrapporten just nu ska det vara till 90% mulet och ev. regn. Hoppas dom har fel!

Vi försöker trots detta hålla modet uppe och se allt från den ljusa sidan =)
Nu har vi precis avnjutit en god pizza och spelat lite guitar hero! Nu ska vi börja till att packa =)

I övrigt vet jag inte om det hänt så mycket speciellt. Har min bror med familj ute i vida världen på resande fot också, hoppas att de har de soligt och bra!

Nä, nu blir det som sagt till att packa! Ha de gott =)! Tjingeling!



Visst ser det underbart ut =)? Hoppas bara att vi får någorlunda väder, håll tummarna nu!!!



Ja, det kanske börjar vara på tiden att jag "aktiverar" mig i bloggvärlden. Skapade bloggen för över 1 vecka sedan och har fortfarande inte lyckats ta mig tid att sätta mig ner och skriva men nu kände jag suget!

Jag ska försöka snygga till bloggen så småningom och lägga upp en massa bilder å sånt skojs, och även beskriva mig som person lite mer för ni som inte känner mig =) Kort kan jag väl säga att jag är en go och trevlig person som relativt nyligt avslutat mina högskolestudier och är nu officiellt legitimerad sjuksköterska =)
Har i sommar arbetat på ett sjukhus i de norrländska skogarna och gjorde igår officiellt min sista dag (som i själva verket var en natt) där, och det är med blandade känslor. Så hemskt som det än låter så är jag för tillfället arbetslös (förhoppningsvis kortvarigt).

Min dag idag (en solig sådan) har bestått av att träffa och hjälpa min sambos föräldrar i deras sommarstuga vid havet, sedan fick jag och sambon upp suget på att grilla, vilket blev väldigt gott =) Efter detta satt vi oss och kikade på utlandsresor, vi har nämligen planerat att åka iväg 1 vecka och ha semester med tanke på att varken han eller jag någonsin haft semester! Studier i totalt 15 år på raken, då tyckte vi att vi var väl förtjänta av en break =) Återkommer senare med resmålet, om vi nu kan bestämma oss någon gång =) I övrigt har kvällen bestått av att se film, "Forgetting Sarah Marshall" var titeln, en rolig komedi som faktiskt kan rekommenderas. Nu, med vår söta katt liggandes halvt över tangentbordet säger jag godnatt, ska bara spela lite guitar hero innan det blir till att sova =)

Ha de gott alla =) Kram!

RSS 2.0