Ja då var det valborgsmässoafton! Tiden bara springer iväg tycker jag!
Denna vecka har jag dock inte tagit mig för så mycket känns det som om!

Idag har jag dock shåat på. Har dammsugat, diskat, packat inför kommande fjällresa, vattnat blommor, varit på ica m.m m.m. Ikväll ska vi åka iväg till Henke och Tess för lite grillning och umgänge! Hoppas de finns nån brasa vi kan gå och kika på =) Dock kommer vi inte stanna så länge då vi ska åka upp till fjälls imorgon jag, sambon och pappsen =) 

Vi åker tidigt som skrutt! Då blire fiskning för hela slanten! Hoppas på många fina rödingar och sol på ansiktet =)! Hoppas även att isarna är starka. Man blir ju lite orolig eftersom det har varit så varmt överallt! Men vi ska vara försiktiga! Så fre-sön är vi uppe men vi återvänder väl efter lunch nångång på söndan skulle jag tro =)



Hoppas ni alla får en trevlig valborgsmässoafton =)
Ha de gott =)
Kram

Ja, vad ska man säga! Har klarat mig otrooooligt länge från någon som helst sjuka....men nu har den slagit till! Jag har riktigt ont i halsen. Det började igårkväll och det blev bara värre och värre under kvällen! Insåg när jag gick och la mig igår att jag inte skulle vilja veta hur det skulle kännas imorgon på morgonen! Men det var tack och lov ungefär likadant, kändes då inte som att det hade blivit nå mycket värre i alla fall! Så nu gurglar jag för fullt *huvva*!

Annars då, ja, igår satt jag vid datorn mest hela dagen och knepade och knåpade! Blev inte så många knop! Förutom att jag tvättade 2 maskiner! Skönt att tvätta bort litegrann när det inte är typ 5 tvättpåsar =P Tänkte passa på när det ändå regnade som det gjorde hela gårdagen!


Nu är den tom! =O
*Jippie* =D

Igårkväll pratade jag och sambon om att vi skulle prova på LCHF som står för "Low Carb High Fat"! Som i sin tur på svenska innebär att man ska äta lite kolhydrater och mycket fett! Dock ska vi absolut inte göra nåt extremt av detta, utan göra en väldigt lagom version av den! Dvs. utesluta potatis, pasta, ris, bröd och annat kolhydratrikt! Vi tänkte testa detta och se om man börjar må lite bättre och känna sig mindre uppblåst! Tycker det känns lite lustigt att få äta allt som är fett, dvs. bacon, grädde, creme fraich, ost m.m men vi ska som sagt ta det lagom (vi tänker inte vräka i oss en massa fett, eftersom i alla fall jag fortfarande står fast vid att det inte känns bra för kärlen på insidan)!

Har därför varit och handlat nu på eftermiddagen! Gubben i kassan såg lagomt road ut när han skulle slå in allting eftersom jag köpte väldigt mycket grönsaker av diverse slag som han blev tvungen att knappa in! Lite enklare med bara streckkoden =)!

Tänkte visa veckans meny här nedan =)



Nu kan man ju inte påstå att måndagen var specielt "low carb" men vi börjar ju idag ;) Har även hunnit diska nu efter turen på ica, så jag känner mig riktigt duktig! Dock känns det i min hals att jag varit igång =/ Ska nog kanske lägga mig ner en stund och vila!

Blev bara tvungen att ta ett kort kissen när jag gick förbi henne =) Hon är så söt när hon sover! Men iofs är hon söt jämt =) Vi fick tag i en riktig guldklimp måste jag säga!



Nu ska jag lägga mig en stund i soffan och dra filten över mig *fryser*!
Ha de gott!
Kram

Har nu gått en vecka sedan senaste uppdatering *skämmes*!
Känns som att det varit så mycket som hänt, så man har inte haft tid att sitta så mycket vid datorn!
Ska försöka göra en inte allt för lång uppdatering =)

Efter jag återvänt från Ö-sund blev det till att pyssla i lägenheten med diskning, dammsugning, tvättning m.m. På onsdagen bar det av uppåt landet för att hälsa på syster, men framförallt för att fira att min systerdotter M fyllde hela 2 år =) Det var en jättetrevlig dag! Med gott fika, god tårta och en glad 2 åring =) Hon fick många fina presenter, varav ett miniatyrkök som jag och pappsen byggde ihop på torsdagsmorgonen =) Efter detta blev det en sväng på stan för att sedan återvända hemåt! Vi stannade till i Pite för att kika runt lite och då hittade jag en fin vit kofta på Gina Tricot för en bra peng =) Samt ett blå/vit randig tröja!

På fredagsförmiddag/dag sprang jag, svägerskan och lilla A på stan=) Gjorde en deal med svägerskan, som jag personligen tycker var en bra deal ;) Jag ska vara barnvakt över en natt och i utbyte fick jag en fin kofta från Vero Moda som jag har stått och sneglat på =) Inte illa!

På lördagen blev det ytterligare ett "kalas" och då var det just svägerskan som fyllde år (få se var det 24) *ler*! ;) Mycket gott fika, god tårta, trevligt sällskap och kalasbra väder =) Senare följde vi med dem på stan för lite middag, för att sedan dra med dem på discobowling, eller "cosmic bowling" som det nu kallas. Det var jätteroligt och även mina brorsdöttrar verkade ha väldigt trevligt då det spelades bra musik m.m! Efteråt åkte vi vidare till Henke och Tess för att se robinson och lite film! Vi höll alla med om att det var en vääldigt seg film! Den hade trots allt fått 8.0 av 10 i betyg *mystiskt*! Sedan bar det av hemåt efter midnatt för en god natts sömn =)

På söndagen blev det även denna dag jättebra väder! Dock tilltog vinden under eftermiddagen! Sambon kände för att åka hem till mina föräldrar och fiska lite, sagt och gjort =) Vi satt ute och pimplade nästan 2 timmar, och det blev totalt ca. 6 små abborrar som fick återvända ner i vattnet =) Efter detta vankades det grillat till middag =) Kycklingfilé och kyftpotatis i ugn =) Gott gott!

Väl hemma igen hjälpte sambon sin far att byta till sommardäck! Tanken var att vi skulle hinna fara och gymma efter detta, men gymmet stänger 20.00 och de var klara 19.20! Därför blev det faktiskt en joggingtur broarna runt! Eller rättare sagt intervallträning bestående av att jogga och gå i rask takt! Sambon blev stolt över mig att jag orkade så pass mycket, jag som aldrig springer, så de känns ju bra =) Klagade dock en hel del under tiden *haha* Jag kan lova att det känns i kroppen idag =) Men det är ju bra!

Idag ska jag sitta och jobba lite på datorn, ni får veta senare med vad =)!
Hoppas allt är bra med er! Det blev lite bildfattigt, men bilder kanske kommer upp senare =)
Ha de gott
Kram

Hittade via en annan blogg en länk till en rolig sak =)
Klicka HÄR för att komma dit!

Det går ut på att ni ska tänka på en känd figur/person. Vilket/vilken som helst =)
En känd karaktär i en film, en disney figur, någon ur ett spel eller från en serie. Välj bara ut en och svara på frågorna ni får och ni kommer att se att han har rätt! Det är faktiskt HELT sjukt vad bra han är på att gissa. Jag testade 5 olika personer och han hade rätt på 4 =) Att han inte gissade rätt på den sista kan ju bero på att jag inte visste svaren på alla frågor =) Klicka bara play i pratbubblan och skriv bara in något som användarnamn, vilken ålder du är och klicka i vilket kön du är! Sen är det bara att sätta igång med att svara =)

Nu ska jag ner till tvätten och sen blire till att diska =)!
Hoppas allt är bra med er =)
Kram


På lördagsmorgonen när vi vaknade var det ju kalasväder ute! Dock blåste det som attan! Vi trotsade dock vindarna och bestämde oss för att fara ut och pimpla ute vid min farbrors stuga! Vi fick även med oss min far =) Vi packade ner lite limpmackor med ost och varm choklad *gott* och begav oss. Vi började pimpla på ett ställe där vi visste att vi skulle få fisk, men fick inte ett napp! Vi bytte då ställe och då började det nappa som bara den! Det lustiga var att det bara nappade i ett och samma hål! Hursomhelst så tror jag att det totalt blev 12 abborrar =) Dock sparade vi bara de 3 största =)

  
Pappsen på gång med fiskandet (han fick ju minsann 3 fiskar i samma drag)!
Jag och Kari (en av farbrorns hundar)

Efter fisketuren återvände vi hem till mor och far där det bjöds på jättegod middag =)! Det kändes mycket väl i ansiktet att man varit ute i solen, och man fick ju även lite färg på kinderna =)! Kvällen spenderade vi hos Henke och Tess! Vi spelade något som kallades för "Munchkin" (eller vi försökte lära oss i alla fall)! Det var faktiskt roligt, och jag vann =)! Moahaha! Nä nu ska vi inte vara såna =) Vid 02.00 åkte vi åter hemåt! 

Under söndagen slöade vi mest! Jag diskade, dammsög och plockade undan här hemma! Sambon passade på att åka iväg med en kompis och pimpla även denna dag =) Dock fick de ingen fisk =/ När de återvände hit hade jag lagat middag =) Sambal oelekkyckling med klyftpotatis i ugnen och sallad =)! Nu sitter jag bara och degar! Hoppas att ni haft en bra vecka och helg =) Samt att veckan som kommer blir kalas =)

Kram kram / Moi!

Känner nu igen att jag måste skärpa mig på detta med uppdatering ;) Men orsaken till att jag inte uppdaterat något i veckan är att jag ju spenderat denna tid hos min bästa vän i Östersund! =)

Skulle åka iväg tidigt som skrutt på tisdagsmorgonen! Ställde väckaren kvällen innan, gick upp på morgonen, packade det sista och blev skjutsad av min älskling till busstationen! Hann åka cirka 30 minuter med bussen innan jag kikade på min lilla lapp med busstidsbyten och insåg då till min förskräckelse att jag lyckats åka iväg från stan en hel timma för sent!! Jag skulle ha åkt 05.50 men jag åkte 06.50! Förstår inte hur jag lyckades missa tiden med en hel timma!

Detta innebar då i sin tur att jag missade övergången i Umeå *jippi* -not! Nästa buss jag kunde åka med gick kl 12.05! Detta innebar att jag blev tvungen att spendera 3½ timma i Umeå varav 1½ timma då ingen affär var öppen! Köpte mig då en skvallertidning och satt och läste denna på busstationen! Till råga på detta blev bussen kl 12.05 försenad med 25 minuter vilket innebar att jag höll på att missa nästa bussbyte i Ö-vik! Hade 5 minuter på mig att hitta till nästa buss!

Tog mig dock efter många om och men fram till Ö-sund där jag möttes av min goa vän och hennes två vovvar =) Har längtat efter att träffa dom allihop! Hon har nämligen skaffat en hundvalp av rasen "Pomeranian". En helt underbar liten tik på 12 veckor som vill hälsa på allt och alla=) Hon är som en nallebjörn!

Skulle egentligen vara framme i Ö-sund kl. 14.20 men var nu framme kl 18.50! Väl hemma hos henne bjöds det på god middag =) Därefter slappandes det i soffan och vi bytte julklappar =) Ja, du läste rätt, julklappar! Vi har ju inte setts sen i juni förra året! Jag fick en jättefin vas, vilket var kalasbra då jag önskat mig just vaser =)!


Fin va =)?

Dagarna i Ö-sund var mycket trevliga! Vi åkte runt och kikade i lite djuraffärer, djurtokiga som vi är =)! Fick ju även träffa ännu en av hennes systrar =) så det var trevligt! Synd bara att det var mulet väder och småkallt de dagar jag var där! Det bjöds på mycket god mat alla kvällar, så jag hade tur jag =) Och ja vännen, jag tyckte även om fetaosten! =)

Åkte hemåt på fredagsmorgonen! Väl hemma efter drygt 8 timmar i buss (med träsmak i ändan) träffade jag min käraste på Max för lite käk =) Ingen av oss kände för att ställa sig och laga mat, och dessutom var det ju fredag ;) Kvällen blev bara lugn hemmervid med Tv-tittande och soffmys! Man hinner ju sakna varann trots att det bara var 3-4 dagar man var ifrån varann =)!

Ha de gott =)
Kram

Ja, då var påskhelgen snart över! Själv har jag haft en underbar påsk, hoppas din varit likaså? =)
För att sammanfatta helgen:

Fredag hade jag ju älsklingen hemma eftersom det var långfredag! Vi hade planerat att åka ut till havet med "svärföräldrarna" samt Henke och Tess, men det var ju riktigt kasst väder med regn!! så det blev till att åka in till waynes och ta en fika istället! Provade för första gången en "Chai latte" och åt en god chokladkaka till det! Latten var helt okej, jag var väl inte totalt överförtjust, men den gick absolut ner! Vi kom alla fram till att den smakade som "jul i en mugg", dvs. lite kanelsmak m.m. Efter detta begav vi oss hem till oss och skulle grilla på aftonen! Innan vi grillade spelade vi lite 8-bitars nintendo och GHWT på wii och umgicks! Det grillade smakade mycket gott och vi blev alla otroligt mätta =) Resten av kvällen spenderades vid tv:n och vi kikade bland annat på "så ska det låta", "singing bee" m.m. Efter detta blev det morotskaka och film i form av "Walk the line". Denna film kan man verkligen se många många gånger och den är fortfarande lika bra =)

Lördagen spenderades hemma hos mor och far =) Alla var samlade, jag och älsklingen, mor och far, bror med familj och syster med familj =) Underbart att få träffa allihopa samtidigt! Mina syskonbarn växer som aldrig förr, man hinner ju inte med =O! =) Dagen spenderades en stund på eftermiddagen ute då vädret sprack upp och blev väldigt soligt =)! I övrigt åt vi vääldigt god mat och umgicks med varandra hela kvällen=)

söndagen var det även otroligt fint väder =) Därmed bar det av ut till havet med "svärföräldrarna" Vi provade pimpla tyvärr utan framgång, men det är ju roligt ändå =) Sen hanns det med lite solande, grillande av parisare m.m =) Vi kom åter hem ca 15.00. Då la vi oss i soffan en stund och somnade båda två! Senare på kvällen blev vi även bjudna av sambons mor och far på middag! Gott var det och mätta blev vi =) Sen satt vi oss i soffan och såg filmen "Under Toscanas Sol". Den var faktiskt bra =) En lagom film att se efter en hel utedag =)

Idag måndag har vi varit till sambons morfar som fyllt 90 år =) Det är inte illa! Vi träffade lite släkt till sambon så det var väldigt trevligt =) Det bjöds på gott fika och en god tårta =)

Tycker jag är rätt duktig just nu som sitter och skriver allt detta med nymålade naglar =P Tänkte att jag måste hinna slänga upp ett inlägg innan jag åker iväg och hälsar på min underbara vän från sjuksköterskeplugget =) Har precis packat allting inför min stundande resa och det ska bli jätteroligt att träffas, då det snart var ett år sedan sist!! Huvva huvva! Så jag hoppas att jag har packat allting nu! Bussen går tidigt som attans imorron så jag borde ligga och sova nu! Ska därför dra mig isäng nu ;)

Hoppas som sagt att din påsk varit fin, för det har verkligen min varit =)!

Ps. Håller på att byta blogg, därav utseendet!
Jag kommer ge er den nya adressen så snart jag fixat den färdigt! Ds.

Kram kram!
H

Ja, vad har hänt sedan sist =)

Denna vecka har varit relativt lugn för min del och det har inte hänt så överdrivet mycket!
Vi ska besikta bilen idag *nervös*! Hoppas att den går igenom *håller alla tummar jag äger*! 
Igår blev den uppsnyggad både invändigt och utvändigt av min duktiga sambo! Själv fick jag besök av mina brorsdöttrar en sväng medan föräldrarna påskhandlade på ica =) De var nämligen inte ensamma om tanken att handla igår =P

Mina planer på att byta från blogg.se till en annan blogg får vi ser hur det går med =) Jag önskar en blogg där man har större frihet att ändra sin design, som exempelvis på wordpress! Ska försöka gulla med sambon och se om han kan hjälpa mig =)!

Idag är det ju skärtorsdag och för de flesta innebär det halvdag, dock inte för sambon! Men han fick besiktningstid lite senare i eftermiddag, så han kommer nog hem efter det =) Ska bli trevligt att få rå om honom några dagar =)

Imorrn hoppas jag på fint väder då det kanske blir att åka ut till havet för lite korvgrillning och förhoppningsvis få lite sool på ansiktet! Fick faktiskt färg i ansiktet sedan förra gången =) Känns härligt! Dock verkar det som att söndag ska bjuda på sol, om jag inte får någon imorron ;) På lördagen ska vi hem till mor och far på påskmiddag =)! Ska bli gott! Hela familjen kommer vara samlad =)!

Här kommer det lite påskbilder från moi =)!

2 kycklingar jag köpte på T-magasinet!

    
Detta otroligt vackra påskägg har en väninna till min mor gjort! 
Hela ägget är gjort i socker och det bor till och med en liten kycklingfamilj där inne!
Man kan inte annat än förundras över hennes talang!

Har faktiskt gjort en rätt knepig sak under veckan, som jag verkligen kämpat med, och det är att lära mig photoshop (vilket inte känns som det enklaste)! Har via nätet hittat "video-tutorials" som har varit mycket hjälpsamma =) Kan visa några av bilderna jag editerat =)!

    
En svartvit bild där jag förvarat färgerna på ringarna, samt en svartvit bild där jag förvarat läppens röda färg!
Jag tycker att det ger kortet något som "sticker ut" =) Har gjort en hel massa andra bilder också!

Nä, nu har jag suttit här alldelens för länge =P
Ska se om jag har alla ingredienser för att göra en morotskaka i långpanna!

Ha de bra allihop och ha nu en jättefin påskhelg!!
Kram

Hej!

Tänkte bara meddela att jag nog kommer göra om här på bloggen! Därför kommer förmodligen det mesta se lite koko ut under en tid framöver! =P Vi får väl se hur jag lyckas och framförallt om jag lyckas =P Hoppas allt är bra med er! Kommer nog ett längre inlägg i morgon =)

Kram


I fredags blev det bara en lugn hemmakväll. Eller ja, vi gick ut på en 45 minuter prommis just innan "Så ska det låta" =) Sen satt vi oss i soffan och chillade och åt lite ostkrokar *gott*! Blev en rätt tidig kväll. Sedan vaknade jag natten mot lördagen vid 02.00 av att det ringde på dörren. Trodde först jag hört fel, men sen hörde jag att någon även bankade på grannens dörr! Mystiskt. Tänkte gå upp och kolla vad det var, men var så hemskt trött att jag somnade igen. Antog bara att det var vår granne på ovanvåningen som tidigare varit och slitit i vår dörr =/ Hursomhaver!

På lördagsförmiddan blev det till att fara och fika med "svärfars" på Stigs! Gott var det =) och sen begav vi oss in till stan en snabbsväng på den nya presentaffären! Där inhandlades det lite nymalet kaffe!


Etiopien YirgaCheffe!
Rättvise/kravmärkt var det också, så det var ju bra =)!
Dessutom var det riktigt gott!

Senare på lördagen bjöd jag över mina föräldrar på middag =) Det blev kycklingcanneloni, och nej, det var inget glas i kycklingen =) Man blir ju lite extra varsam nu! De tackade gladeligen ja, då de senare skulle iväg på bio och se "Män som hatar kvinnor". Efter de åkt iväg på bio delade jag och sambon på en "Ben & Jerrys" glass! MUMS! Ett måste om du inte smakat den!



Efter glassen gick jag och sambon ut en promenad nere vid älven, vid "hälsans stig"! En rejäl sådan!! Det blev väl ca 8 km vi traskade, nästan 1 mil =O Jag kan lova att det kändes i benen när man kom hem =)  Väl hemma blev det att kika på "Robinson" och under sista 20 minutrarna dök föräldrarna mina upp efter biobesöket och fick sig lite kaffe och morotskaka =)

Efter robinson började filmen "Vid din sida", en mkt bra film =) När den var slut åt vi färska hallon och jordgubbar vi köpt samma dag på Ica =)! Hallonen var jättegoda och jordgubbarna var faktiskt över förväntan! Det var nämligen så bra pris på båda två så vi blev tvugna att köpa =)

 

Vi såg även filmen "8mm" med Nicolas Cage. En helt ok film, men somnade dock i slutet =)

Idag, söndag, har vi varit med "svärföräldrarna" ute i stugan vid havet =) Vi satt och solade, gick en prommis och fikade ostmackor med kaffe =) *gott för magen*! Nu är vi åter hemma och ska duscha m.m. Sen blir det till att dra iväg till Henke och Tess och käka middag och umgås lite =) Blir en bra avslutning på helgen! Hoppas du haft en bra helg =) Nu blire in i duschen!

Kram kram!


Måste bara posta ett till klipp från Youtube! Har du inte hört denna så ta dig tiden att lyssna! Detta är bland det roligaste jag hört och jag skrattar verkligen så jag gråter!! Klippet är från Rix morgonzoo som du ser och jag tror det är Roger som läser, om än med svårigheter pga. skrattanfall från honom själv samt Titti =)

Här kommer "Hunden och kattens dagbok"! Lyssna och njut!
Lämnar inte detta ett leende på era läppar så vet jag inte vad =)

Nedanför klippet la jag även dit texten som du kan läsa under tiden du lyssnar!


______________________________________________________
 

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!

09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!

12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!

14.00 - Tjohoo, åka bil. Det är det bästa som finns!

16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!

17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!

20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!

22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!



KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap...

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.


Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som "allergi". Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.

Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...
________________________________________________________________

Ja, vad ska man säga =) *haha*!
Är ju själv en kattmänniska, men tycker lika mycket om hundar =)!

Nu har jag precis vikt tvätten och stökat bort! Funderar på att baka någon småkaka idag, men vi får se =)
Hoppas du får en fin helg =)!
Over & out!


Igår var en riktigt trevlig dag =) Vi skulle nämligen göra en roadtrip till Umeå med Henke och Tess. De skulle köpa ett stoort akvarium, och då är vi inte sega på att hänga med ;)

Vi åkte mitt på dagen efter att vi hämtat släpen och drog oss mot Ume! Väl nere, lämnade vi släpen vid vår gamla lägenhet för att sedan dra ner en snabbsväng på stan! Vi kikade runt i några butiker, men det blev inga inköp! Efter detta åkte vi vidare till akvariefisken och kikade litegranna på fiskar! Dock tyckte inte jag att dom hade riktigt lika mycket fisk som dom brukar, men det var trevligt i alla fall =) Efter detta kurrade det rejält i magen, och tanken var att vi skulle äta kebabrulle uppe vid universitetet, men han hade stängt =/.. så de blev en pizza på "Ali Babas" istället!

Senare var det bara att dra iväg för att hämta akvariet + växter + fiskar =)
Vi paketerade så gott vi kunde på släpen och styrde kosan hemåt! Väl framme bar de upp det stoora akvariet (600l) upp till 3e våningen. Var inte speciellt avundsjuk på grabbarna som bar =) Vi satt oss en stund i den sköna soffan och drack läskande CocaCola och mumsade på kakor! Sen var det bara att sätta igång med skrapande av rutor, påfyllnad av grus, plantering av växer och att fylla upp med vatten =) Så före kl 23 tror jag allt var helt färdigt =) Tycker att det var snabbt jobbat av oss alla! En trevlig dag helt enkelt, och solig var den också =)

Idag är det tvättning, dammsugning, diskning, handling som står på schemat! Har hunnit en bit på agendan, så nu ska jag försöka dra mig iväg till Ica. Kommer dock bli ruskigt tungt att släpa hem allting!!

Måste bara posta detta klipp från Youtube! Helt fantastiskt roligt! Alla ni som har katt känner säkerligen igen er =)!! Det är nämligen en kopia av vår katt på mornarna =)

Simon's Cat
'Cat Man Do'

De gör verkligen aaaallt för att få upp en på morgonen!

Nä, nu blire av till Ica! Hoppas att du får en fortsatt fin dag/kväll =)
Kram!

RSS 2.0