Nu var det återigen länge sedan jag uppdaterade något här! Känns bara som att det varit så mycket som varit på gång sista tiden, så man har inte hunnit sitta så mycket vid datorn!

I helgen som var åkte vi som sagt iväg och hämtade våran nya bil =)
En Saab Vector 93 med pilotpaket (-03)!



Den är lackad mörgrön metallic, men den ser nästan svart ut! I solen syns det dock att den är mörkgrön =) Vi är jättenöjda båda två, då både ut och insidan var mycket fina! Känns som att vi bytt upp oss ganska rejält =P Jag kan ju lova att det inte är dumt att ha AC ;) Känns som rena rama lyxen =P

I övrigt jobbat jag på som vanligt (känns som dygnet runt). Är ledig idag och tog mig därför tiden att uppdatera bloggen. Nu har jag jobbat måndag, tisdag, onsdag. Är ledig idag, sen jobbar jag fredag, lördag, söndag, måndag =/ Känns väl lagom roligt, men det är inte så mycket att göra åt!

Och värmen verkar ju hålla i sig än så länge, dock ska det ju förhoppningsvis bli svalare imorgon! Vi håller på att förgås inomhus! Det är alltid ca 30 grader i köket =/ och typ 26-28 i dom andra rummen! Hade planer på att baka bullar idag, men det känns som att jag får skippa dom planerna! Kommer avlida i värmen om jag startar ugnen! Får ta det någon annan gång!

Nu ska jag nog ta och diska, så att vi inte får ett berg med disk!
Hoppas allt är bra med er alla =) Ha de gott!
Kram!


RSS 2.0