Kände mig så otroligt less på min gamla bloggdesign att jag blev tvungen att ändra den lite!
Är dock ännu inte nöjd med headern, men jag tänkte att den passar nog tills vidare bättre än den jag hade tidigare! Kände även för lite brunare färger nu när hösten kommit!

Ska troligtvis uppdatera bloggen ikväll! Har ju den trevliga nyheten att jag fått jobb, förhoppningsvis iaf fram till jul som vaccinationssköterska !=) Så nu är det bara att ni gör er samhälleliga plikt och kommer och vaccinerar er inför svininfluensan!

Se ya later dudes!


Skönt att det äntligen är fredag! Dock ska jag ju inte klaga då jag för tillfället inte jobbar! Men jag jobbar på desto bättre hemma! Har gått igenom alla våra garderober i sovrummet och rensat ut en del kläder och snyggat till *nöjd*! Känns så himla skönt att det är gjort! Har även gjort en ordentlig genomgång av badrummet, databordet m.m. Sånt som man inte har så gott om tid till annars!

Igår blev det till att åka iväg en sväng hem till mamma och pappa! Jag köpte förra veckan tyger på ohlsons tyger som jag skulle spänna upp på vävduk och göra tavlor av! Så mamsen och papsen hjälpte snällt till med detta =) Ikväll ska de sättas upp i köket =)


Kommer passa bra i vårt gröna kök =)


Tanken var att det ska sättas upp bredvid varann =)

Jag köpte en meter tyg och tänkte att det räcker ju gott och väl!
Det räckte till och med så pass att jag (och mamma) sydde en liten duk också =)



Senare vid middagstid dök min kära sambo upp och vi blev bjudna på middag =) Han fick även med sig en uppskattad matlåda =) Väl hemma spenderades kvällen i tvsoffan, då vi såg idol m.m!

Ikväll vankas det hemmagjord pizza *mumsich*! Måste bara en sväng till Ica och köpa lite tomater m.m. Sen kommer nog kvällen spenderas i soffan med idol och en film och bara mys =)

Lördagen kommer spenderas hemma hos mor och far! Vi ska plocka upp all potatis ur potatislandet! Dock kommer både brorsan med familj och syster med familj hem så vi räknar med att det kanske inte kommer att ta heeela dagen =) Ska bli roligt att vara samlade allihopa =)

Hoppas du får en lika bra helg som jag kommer få =)
Kram och hej!


Ja, då hade jag tänkt försöka uppdatera bloggen igen ;) Går inte så bra för mig att uppdatera ofta! Ska försöka göra en någorlunda sammanfattning =)

Jag har nu slutat jobba för hela denna sommar! Ingen av vi som var semestervikarier fick förlängt =/ Just nu känns det rätt skönt att få en stunds vila, men det är klart att man vill ha något jobb här framöver! Så det är bara att höra av sig om någon vet av något jobb! Känns som att man tar vilket jobb som helst just nu så att man kan få möjlighet till att få A-kassa.

Jag och sambon har nu äntligen haft en veckas semester ihop! Han tog nämligen "bara" 3 veckor i sommar och sparade en vecka nu till i september så att vi skulle få vara lediga i några dagar tillsammans =) och vi har hunnit med en heel del under denna korta tid!

Det första som skedde var att vi åkte ner till Sthlm och hälsade på sambons syster med familj i 3-4 dagar =) Jättetrevligt var det! Vi shoppade en del, åkte ut till skärgården med båt, var på IKEA, köpte med oss akvariefiskar m.m =) Här kommer lite bilder från bla. skärgården:







Slänger även upp lite bilder på våra nya fiskar =)

       
Aulonocara Eureka                       Copadichromis Kadango (2st)

            
Labidochromis Hongi (2st)                     Cynotilapia Afra


Synodontis Petricola (2st)

Fina va =)? Finns så mycket härliga fiskar i stockholm! Jättefina och riktigt bra priser!

Vi bilade ner till och från stockholm! Nervägen gick jättebra, hemvägen kändes dock betydligt tyngre! Vi stannade till i S-vall och åt på "Bite-line". Har du inte varit där, far dit =) Dom har de absolut godaste panpizzorna som finns! Mätta och belåtna fortsatte vi hemåt. Väl hemma möttes vi av en överlycklig katt som dock var en aningens irriterad över att vi varit borta så länge! (Oroa er inte, svärmor och svärfar tog hand om henne när vi var borta). Kisse var sedan som ett plåster på moi heela kvällen! Hon följde mig vart jag än gick!

Väl hemma blev det till att dö alla tre i soffan =) Vi sov sedan en riktigt god natt! Morgonen därpå såg vi till vår förtjusning att alla fiskar vi tagit hem från sthlm överlevt =) *glad*. Det brukar oftast kunna bli en och annan som stryker med! Vi valde dock att byta in 3 "bråkstakar" till fiskar vi hade sedan tidigare, som bara jagar alla andra och stressar upp dom! Ett klokt val då akvariet nu är betydligt lugnare och trevligare!

Vidare på onsdagen åkte jag och sambon upp till storfosen eftersom jag aldrig varit där! Det var mycket vackert och vi hade jättebra väder =) Soligt som bara den, dock fläktade det en del, men spela roll =) Det var även skönt att det inte var något folk där! Det kom folk eftersom, men vi var helt ensamma till en början! Då kunde man strosa runt som man ville!

Nu till den roliga nyheten ;)

Om bara någon vecka har ju jag och sambon varit tillsammans i 5 hela underbara år! och vi har en längre tid pratat om att vi ska förlova oss och nu tillslut kom vi till skott =) När vi nu var i Storforsen passade vi på att förlova oss 09-09-09! Känns helt underbart =)
Har aldrig varit så lycklig nångång!

Här kommer några bilder från vår fina och speciella dag =)


Forsen


Nedströms sett + Storforsens hotell


Våra fina "flacka" guldringar




Älsklingen och jag


(Jag som lekte med "färgsparande" effekter)

Jag och sambon kunde inte haft en bättre dag =) Superlyckliga är vi!

Helgen som varit har spenderats med familj och vänner =) Vi blev bjudna på mat både fredag och lördag =) Skönt att få rå om familjen ett tag nu när vi flängt runt så mycket! och igår blev det till att storhandla på maxi för veckan som kommer och städa ur kylen och frysen! Väl behövligt!

Nu börjar jag få smått skrivkramp så jag tror jag ska ge mig här! Många kanske redan gett upp med läsandet;) Nu blir det till att gå ner till tvätten, sen städa ur databordet m.m! Ha de gött allihop =)

Tjing och kram från oss!


RSS 2.0