Det har verkligen inte varit varmt på sistone! -26 grader visade termometern igårkväll när vi skulle lägga oss! Huvva! Igår var min mor och far ner en sväng till Umeå och då visade termometern inte mindre än -32 grader, då kan man börja klaga på att det är kallt =)
För att backa tillbaka några dagar:

Söndagen spenderades hemma och vi gjorde inte många knop! På kvällen åkte min sambo iväg för att spela squash och jag fick besök av "L", medan hans syster var på buggkurs! Vi fikade och spelade lite Guitar hero world tour och umgicks! En trevlig söndagsafton. När sabon kom hem från squashen verkade han mycket slut, mer slut än vanligt. Han klagade även senare på kvällen över att han såg suddigt, och kunde inte fokusera! Han trodde att han bara överansträngt sig och försökte sova den natten så gott det gick. På morgonen tyckte han att det kändes bättre och åkte iväg på jobbet. Han ringde dock innan lunch och sa att han nog måste komma hem då allting blev suddigt och att han mådde illa!

Ringde då sjukvårdsrådgivningen som ordnade en telefontid på vårdcentralen. Förstod nästan innan att det rörde sig om en hjärnskakning. Han insåg då att han sprang in i en vägg med axeln (när han spelade squash), och förmodligen fick sig huvudet en smäll också! Han svimmade dock aldrig och har aldrig kräkts (dock mått illa) så det rör sig om en lättare hjärnskakning! Så hela måndagskvällen spenderade han nerbäddad i sängen. Ingen tv, dator, bok eller dyligt då ögonen måste få vila! Själv fick jag besök av Stina och vi såg filmen "Bolt" och fikade m.m. Hon skjutsade nämligen sin bror till hans träning här i stan och det är nog roligare att kika förbi mig och umgås än att sitta 2 timmar och titta på träning! *hihi* (har höga tankar om mig själv *ler*)

Sambon fick dock rätt bra service av mig =) Fick mellanmål på sängkanten och fick önska middag måndag och tisdag och bara vara! Så han tyckte att jag tog hand om honom mycket bra! Igår (tisdag) vilade han också mer eller mindre hela dagen. Men var uppe i stort sett hela kvällen och kände sig mycket bättre!
Han åkte därför iväg på jobbet idag och skulle se om han orkade en hel dag.

Igårkväll kikade även sambons föräldrar förbi! Vi ska låna deras katt Gaston några dagar så kan han och Sussi busa litegrann =) Kan säga att första natten var lite kämpig =P Först hade vi öppet till sovrummet så att dom fick springa överallt, och det var just de dom gjorde! Sprang överallt! så då stängde vi ut våran katt, och hade Gaston i sovrummet, men då stod vår katt utanför och jamade och tjöt =P så tillslut fick hon spendera natten inne i badrummet! Vi ska nog prova vända på det natten som kommer! Att ha vår katt inne hos oss istället =)

 
Här har vi dom två busfröna: Sussi och Gaston

Vi tre önskar dig en fin dag =)
Kram!

Kommentarer
Postat av: Stina

Alltså hon är ju för goo Sussie! Så liten och söt. Ser ut som en liten två-åring. Samma busiga ansiktsuttryck

2009-02-18 @ 13:34:40
URL: http://stinajonsson.blogspot.com
Postat av: K

Jaså var det sånt han var sjuk i!!! Det är ju det jag säger,Sport är farligt!!

Tycker synd om honom, usch!!!

Hoppas han mår bättre nu!

Kram till er båda!!

2009-02-18 @ 19:20:24
URL: http://husetpabacken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0