Då var det fredagkväll igen =) Denna vecka har bara sprungit iväg! Har faktiskt hunnit julpynta det mesta, har egentligen bara kvar att byta till julgardiner i vardagsrummet! Jag älskar ju inte att stryka kan jag ju medge =) Men hittils har det gått riktigt bra, inga utbrott =) Har tagit lite kort på julstöket =)

   
       Köksbordet har fått sig ett ansiktslyft         Tycker att denna är så underbart söt =)


 
      Två små tomtar som pryder vår Tv-bänk      Hittade 2 söta krukor på interflora samt
                                                                          små enbuskar som vi satt där i.

 
Vår söta lilla gris =)                                      Samt en liten ljuslyktetomte =)

Dagen har jag still största del spenderat på stan med min mor och far =) Blev bjuden på lunch m.m =) En mycket trevlig dag då jag inhandlade en  present till pappa som snart fyller år samt lite annat smått och gott =) Hade även klipptid idag, så nu har jag klippt till rätt ordentligt ändå=) Men jag blev riktigt nöjd måste jag medge=) Ska tillbaka i december och bleka håret ljust =) Ska bli spännande!

Imorgon får vi besök av J&S *trevligt trevligt* =) Sedan blir det till att fira min far på söndag, samt gå på skyltsöndag skulle jag tro =)

Kanske laddar upp ett kort på frisyren senare =)
Ha de gott alla =) Kram

Ja, det var ett tag sen jag skrev ett inlägg faktiskt =) Orsaken är nog främst att jag inte haft lust, men även att jag inte haft så mycket tid till övers =) I fredags var jag ju på födelsedagskalas, jättemysigt var detta, med en glad nyfyllda 6-åring =) Mycket gott fika också =) Åt den första lussebullen för julen också
*känns att julen närmar sig med stormsteg* 

Jag och sambon blev även medbjudna på en bit mat på kvällen! Efter detta kom de alla (bror, svägerska och 2 brorsdöttrar) förbi och spelade lite Guitar Hero World tour, eller i alla fall brorsan =) Han sjöng så vacker så *hehe*! De blir nog fler gånger vi får spela eftersom klockan hann bli rätt mycket =) Resterande av fredagskvällen blev lugn! Kikade på idol med mera =)

Lördagen började med en go sovmorron och härlig frukost =) Efter detta begav vi oss hem till min mor och far =) Träffade då min syster och hennes familj då de var hemma och hälsade på =) Roligt att träffa dem igen, de känns som att det var så länge sedan =) Men dom kommer hem till jul igen! Vi blir nog hela familjen samlad denna jul *mysigt*! Vi såg bra hockey på tv och åt god mat, samt fikade gott =) Vi stannade ett bra tag in på kvällen! När vi kom hem tvärstädade vi ur vårat föråd i källaren, som var överfyllt med kartonger och annat skräp =) Vi rensade främst för att kunna rymma en fin tältsäng som min mor och far skulle donera till oss =) Så nu är vårt förråd så fint så =) Efter detta satt vi igång en film och som vanligt somnade jag i soffan =)
Dock började vi se film efter midnatt =) Men jag tycker det är så mysigt att sova i soffan!

Söndagen började även den med lite sovmorgon =) Efter detta blev det en sväng på stan då det var skyltsöndag! Lyssnade på mitt kusinbarn med flera som spelade och sjöng julsånger inne i en av galleriorna =) Träffade även sambons föräldrar och vi gick och tog oss en fika med snöig utsikt över stan =) Denna dag var dock kall och blåsig enligt mig i alla fall =) Efter detta blev det bara en lugn hemmakväll med lite pizza och tv =) Vi hämtade även en av de två katter som sambons föräldrar rår om! Vi ska eventuellt ta hand om dessa 2 nu i juletider =) Så vi tänkte se lite bättre hur dom går ihop med vår katt =)! Det har varit lite fräsigt och jamigt men nu börjar det gå allt bättre och bättre =)  så de är ju roligt!

Igår åkte jag på morgonen hem till mor och far =) Jag och mamma hade stora bakardagen! Vi gjorde vanliga lussebullar (småbullar i formar med saffran och russin) och även lussekatter =)

 
Före och efter gräddning! Glömde ta kort på lussekatterna som blev så söta!

Det blev även några goda syltkakor =) Gott gott =) Hann även få hjälp med att fålla ner mina gardiner =) Så det blev en riktigt bra dag! Fick även ett samtal om att jag skulle rycka ut på en förskola och jobba på tisdagen =) Så hela dagen har jag spenderat på förskolan! Är rätt trött i huvudet nu, men ändå inte så farligt =)

Morgondagen blir en bra sådan tror jag =) Det är nämligen dags för att sätta upp julgardiner och pynta lägenheten =) Helt enkelt göra iording för julen =) Älskar verkligen julen! Stämningen är så underbar =) Så då blir det jullåtar som spelas hela dagen och en städande, pyntande och gnolande Helena =) 

Det har kommit massor med snö då det har snöat konstant i flera dygn =) Så nu är det alldelens vitt och fint överallt =) Det har varit rätt stormigt här sön-mån med ordentliga vindar och snö, dock har det avtagit nu så de känns skönt =)


Detta kort är taget relativt tidigt =) Så det har kommit mer snö nu!

Ska även klippa mig här i slutet på veckan! Detta blir också spännande eftersom jag inte alls funderat över hur jag vill klippa mig =) Får hoppas att frisörskan har bra ideér =) 

Ha de gott för denna gång =) Återkommer efter pyntning m.m =)
Kram =)

Äntligen är det fredag igen =)!
När jag klev ur sängen imorse möttes jag av något väldigt roligt utanför fönstret! SNÖÖÖ =)
Det snöar som aldrig förr, hur roligt som helst =) Har verkligen längtat eftersom det blir så mycket ljusare ute! Nu måste man dock passa sig så att man inte faller då det är rätt isigt under!


Det har kommit ett bra snötäcke faktiskt =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att fara och fira min brorsdotter =) Ska bli roligt =)

I övrigt så borde vårat Guitar Hero World Tour komma snart =) *längtar* Vi har förbeställt och paketet är för tillfället i södra Sverige men på väg uppåt =) Hoppas att vi hinner få det nu innan helgen! Nu är det inte bara gitarrspelande som gäller utan även trummor, bas och sång =) Ska bli jätteskoj att snart få spela =) Den som känner för det får mer än gärna komma förbi och spela =) Bara att höra av sig innan =)



Annars händer väl inte så mycket! Försöker jaga jobb och skickar ut mitt CV och mailar och står i! Funderar på att söka ett personlig assistentjobb nu! Jag söker i princip allt som finns ute, och som jag har kvalifikation för =)

Nej, nu måste jag skynda mig så jag hinner med bussen =)
Ha en bra fredag allesammans =)
Kram


Ja, vad vore livet utan vänner och familj =)? Inte mycket kan jag lova!
Är så glad över att ha en så fin familj =) För att inte tala om alla små syskonbarn jag fått, riktiga små sötnosar =) En av dom börjar dock inte vara så liten längre, tiden bara springer iväg! Ska nämligen i slutet på veckan fara på 6-års kalas och fira mitt äldsta syskonbarn! Ska bli jätteroligt, hoppas att presenten jag köpt blir uppskattad=)!

Sen vet jag inte vad jag skulle göra utan min sambo! Han betyder allt för mig =) The rock of my life så att säga! Tänk att det har gått över 4 år tillsammans med honom =) Hoppas på väldigt många fler!



Även vänner klarar man sig inte utan här i livet =)! Jag är nog en sådan person som har relativt få men nära vänner =) Vilket jag kan tycka många gånger är bättre än många och ytliga! Men det är ju bra om man har lite av båda kanske =)

Tycker det är roligt att jag och Stina återupptagit vänskapen igen! Det är lätt hänt att man tappar kontakten med gamla barndomsvänner när vi alla sprids över och även utanför landet! Stina är riktigt duktig på att måla och jag ska nu få 2 bilder som hon målat =) Hur snällt är inte det =)? Längtar tills jag får dom! De ska få pryda en tom del av köksväggen, tror det kommer bli kanonbra! =)

Nu blir det till att snart gå ut på en långpromenad! Men det är en del minusgrader utanför fönstret så det blir nog till att klä sig varmt och ta fram vinterskorna =) Solen visar sitt ansikte i alla fall, så de är ju trevligt =)

Kram på er alla goa människor =)


Här kommer en liten blandad update =)

Det är 12 dagar kvar till 1a advent för den som inte visste det=) *Längtar* Det kommer bli så mysigt när man plockat fram alla julsaker och få tända första ljuset =) Nästa vecka bär det av till min mor för att julbaka =) Det ska bland annat bakas lussekatter, tändstickor (smördegskakor med smörkräm emellan där man doppar ena sidan i mörk smält choklad så det ser ut som stora tändstickor), dubbla flarn med chokladkräm, anisgrisar och ev. aromkaka =) Ska bli trevligt! Man må ju ha lussekatterna färdiga till första advent =) Sedan har min sambo ett "tvång", det är att han måste baka pepparkakor varje år =) Han tycker det är roligt samt att dom blir godare än köpes =) Dock brukar dessa inte räcka så då köps det in andra pepparkakor! Så det blir nog eventuellt hem till mor och far igen, då de har granitbänkar som är alldelens perfekta att baka på =)

Idag har jag träffat min mor och far och vi har varit en sväng på stan! Jag har inhandlat en julgransfot, då vi ska ha en riktigt gran i år =) Ska bli jättemysigt, specielt med doften som den medför!
Hittade faktiskt en riktigt fin och rejäl julgransfot på rusta =)

 
Ett foto på kartongen, så ni ser hur den ser ut. Här ses även ett kort på några julkort jag köpt =)  Tyckte dom var riktigt fina =)


För att helt prata om något annat så såg jag för någon dag sedan att en av mina köksblommor, som jag trodde bara var en grönväxt, har börjat blomma! Vet dock inte om det kommer bli nån vacker blomma,
eller bara bli som den ser ut nu =)? Här kommer ett kort på denna:


Rätt fin även om den inte skulle blomma =)

Sen på tal om ytterligare en annan sak så tänkte jag även lägga upp ett foto på en av våra akvarieinvånare =) Vi har namngett en del av fiskarna faktiskt, men saknar ett namn på denna, rätt stora invånare =) Så nu får ni komma med förslag =)! Vi är till 99 % säkra att det är en hona =)!



Min sambo lever ännu för er som funderar =) Vi har nämligen ätit lax till middag och han var fiskallergiker som barn! Han smakade några tuggor och lever fortfarande, och mår bra dessutom =) Men han åt bara litegrann och tyckte faktiskt inte att det var så jättetokigt! Men han var inte stormförtjust heller! men men, ett litet framsteg i alla fall =) Sen har jag spenderat kvällen med sprättande av gardiner! Är så sjukt högt i tak här så mina julgardiner var cirka 2 dm för korta (tur att vi fållat upp dem mycket från förra lägenheten) så nu har jag släppt ner dem till fullängd! Ska bara mäta av dem nu, och sedan fara hem till mamma för att sy till dem =)

Nu ska jag kila vidare =)
Ha de gott nu alla ni söta människor där ute=)
 Kram

Ja, då var matlistan gjord för vecka 47, det gick rätt fort måste jag säga =) och billigt blev det när jag senare for på Ica och skulle handla! Så det känns skönt =)

I övrig har jag hunnit dammsuga samt tvätta och hänga 2 tvättar =) så de känns också bra! Nu har jag en massa disk som väntar på mig i köket! Ska diska undan detta och eventuellt sedan göra en Kokostoscakaka med choklad (det var svårläst de där *ler*)!

Såhär blev i alla fall veckans mat:


Sådär ja! Nu ska jag kila vidare till köket där jag kommer spendera resterande del av eftermiddagen!
Ha de gott alla =) Kram

Under fredagen minns jag inte riktigt vad jag gjorde =) Kan därmed inte ha uträttat alltför mycket troligtvis =) hehe...
Vet i alla fall att jag lagade en god middag åt min sambo och mig själv =) Kycklingfiléspett med hemmagjord klyftpotatis och morötter i ugn =) Till detta gjorde jag en god kall sås =) Marinerade först kycklingfileérna och trädde upp dem på spett. Provade även att göra hälften med lite skalat sesamfrö utanpå, men jag tog nästan lite för mycket, men de blev bra ändå =) Såsen bestod av creme fraisch, lagom mycket sweet chili, en halv pressad lime och lite salt =) mums mums!



Fredagen fortsatte med tv-tittande med bland annat idol! Tyckte de var lite synd att Robin E åkte ut, han har en enormt bra röst! Anders Bagge sa även nåt i stil med att han helt klart har den bästa rösten av alla! Men men sånt är livet ibland=) Efter detta blev det lite sittande vid datorn samt att bara vara med varann =)

Lördagen startade med att sambon och hans far försökte fixa så att våra vindrutetorkare på bilen skulle fungera igen! Tyvärr var problemet något svårlöst, så detta blir ett senare projekt, som dock måste lösas rätt snart =)

Efter detta hämtade min kära sambo upp mig och vi tog oss en sväng på stan =) Köpte lite julklappar, bland annat till min far =) Vi köpte även lite allmänna julsaker så som, nya julgranskulor, fina julkort, julklappsettiketter m.m =)  Det var helt enkelt en underbar dag på stan med min älskling som inte är stormförtjust i att gå på stan=)!

Efter shoppandet var vi vrålhungriga och ingen av oss visste vad vi ville äta! Detta slutade i att vi beställde kinamat och tog med oss hem =) Gott gott =) Efter maten blev det till att jäsa i soffan och se lite tv =) Såg Svensson Svensson, riktigt bra fortfarande efter alla år måste jag säga =)! Vi satt även vid varsin dator ett tag och spelade och snackade lite med vänner! Rätt tragiskt att vi sitter framför varsin dator, men men ibland får det vara så =)

Idag har vi oljat in matbordet och stolarna vi fick av sambons föräldrar, så nu blev de som nya igen =) Efter detta försökte vi ragga någon att vara med/hälsa på, men det verkar som att alla var upptagna med diverse saker! Vi insåg att det skulle vara roligt att spela något sällskapsspel eller dylikt, så vi hörde med sambons föräldrar vad dom gjorde och dom hade tid för lite spelande =) Därför åkte vi dit och spelade lite TP = Trivial Pursiut =)
Efter ett bra tags spelande så hade vi en vinnare, gissa vem?

Jaaag =) Wee...jag har aldrig vunnit i TP någon gång, så de var roligt! Dock kändes det som att sambons far var mest värd att vinna =)!


Sedan blev det att åka iväg hem och äta middag =) Gårdagens kinamat blev det kvar rätt mycket av, så det blev att äta upp detta! =) Under tiden vi åt satt vi och tittade på Hells Kitchen där dom bland annat pratade om desserter! Vad tror du sambon säger då? Jo: Vad blir det för efterrätt då =D? Så nu har vi precis gräddat klart en kladdkaka med hasselnötter! Funderar dock på att frysa ner resterande =)



Snart väntar "ensam mamma söker" på 3an, har inte sett avsnittet från början, men nu tycker jag att det är riktigt bra =) Efter detta väntar ett nytt spännande avsnitt av "Jekyll" på svt 1 =) Riktigt bra serie i 6 delar! Något underlig men bra, rekommenderar att ni ser den, om ni inte är alltför känsliga =)



Ha en kalasbra fortsatt söndagkväll, eller måndag dag om du läser detta imorron =)
Kram


 


Ja, då var det fredag igen =) Den bästa dan på veckan anser nog många =) Förutom de som även har helgtjänstgöring! Vi har precis ätit en mycket god middag bestående av kycklingfiléspätt och hemmagjord klyftpotatis med morötter i ugnen, och en kall sås till det =) Det blev faktiskt riktigt lyckat!

Annars har veckan flutit på och jag har pysslat med lite allt möjligt! Var med mor på stan i veckan och köpte mig nya pärmar till mina recept som ni ser nedan =)

 
Det blev även en sväng på kicks då jag skulle köpa nagellack samt pormasksplåster, eller "clearing strips" som dom kallar det =) hehe! Jag har nu väldigt röda och fina naglar samt ett renare och fräschare ansikte =) Så de känns skönt!

Imorgon blir det nog en sväng på stan med sambon. Vi ska köpa lite julklappar samt sådan som behövs till hemmet! Ska bli mysigt att få rå om sambon en hel helg =), det blir lite ensamt på dagarna ibland. Vi har faktiskt, för en gångs skull, ingenting inplanerat för helgen, så vi tar den som den kommer!

Måste ju även nämna att det har snöat inatt, samt idag på förmiddagen! =D På eftermiddagen vände dock snöfallet över till regn =( så nu försvann i princip allt! Hemma hos mor och far är det visst vitt på taken och överallt annars, så lite avundsjuk är jag faktiskt!

Tog detta kort för 1 vecka sedan då det var frost på räcket till vår balkong!


Nu ska jag kila vidare och kika lite på Idol m.m =)

Sitter nu hemma hos mor och far och bloggar! Vi håller på att fålla upp mina julgardiner, så nu är vi snart klara! Ska bli roligt att hänga upp dem och se hur det blir =) Det börjar ju närma sig första advent, så det blir nog inte alltför länge tills dom hängs upp =)!

Min far har lovat mig att hugga en riktig gran till mig och sambon =) Så vi ska väl ut och kika lite! Ska dock inte ha en alltför hög gran om katten skulle få för sig att använda den som klätterträd =P Men jag hoppas att hon tycker den luktar illa och sticks ;) Borde kanske köpa nya julgransbollar i "plast". Vet någon vart de kan finnas snygga i plast som inte kostar alltför mycket?

Sitter nu och kikar lite bland bilderna på mamma och pappas dator, och hittar många fina bilder =) Bland annat detta kort:


Detta var taget i fjällen våren 2006 tror jag! Mycket härligt var det =)
Min bror är det som tar kortet och närmast på skotern är jag och min sambo,
och på skotern bakom sitter K =)

Jag har antagit utmaningen som jag fann på min vän Stinas blogg =) Tyckte det kändes roligt med frågor kring julen =)

1. Blossa eller någon annan glögg?
Nu är det ju skamligt nog så att jag inte dricker glögg, kan smaka men vet inte om jag tycker det är speciellt gott (hata mig inte nu *ler*) Men får jag välja så blir det Blossa! Jag tycker dock om lukten =)

2. Hackade eller hela nötter?
I glöggen ska det vara hackade!

3. Adventsljusstake eller stjärna i fönstret?
Måste man välja *beslutsångest*! Jag har alltid både och, men väljer nog adventsljusstaken om jag måste =)!

4. Grön eller vit mossa?
Vit mossa är det som gäller i våran ljusstake på bordet! Blir så fint =)

5. Riktig gran eller plast?
Hemma hos mor och far har vi alltid en riktig, ingen jul annars! I lägenheten har vi dock en plastgran, men vi får se hur det blir denna jul. Funderar på att dra in en riktig gran (dock i lite mindre format) =).

6. Lussekatter med eller utan saffran?
Givetvis ska det vara saffran i lussekatter, annars är det enligt mig inga lussekatter! =)

7. Lussekatter med eller utan russin?
Håller med min vän Stina på denna. Det blir inga lussekatter utan russin. Då är det ju saffransbröd!

8. Julen vill jag läsa om i......
En bok.

9. Julgröten äter jag helst med......
Lagom mycket kanel, lite socker och mjölk.

10. Köttbullar eller prinskorv?
Måste säga köttbullar. Både Mammas hemmagjorda köttbullar och "svärmors" går inte av för hackor =)! Blir ingen jul utan köttbullar.

11. Vitt eller rött när jag dekorerar?
Här skulle jag vilja säga både rött och vitt =) Men rött överväger nog tillslut! Dock är det fint att kombinera dessa =)

Jag skulle vilja utmana följande personer: K, Elin, Petra, Eva och Magdalena. Känn er inte tvingade men frågorna var rätt skoj =) Ha de finemang alla =)!

Sitter här nu en mörk, något tråkig och relativt kall novemberkväll och tänker på hur mycket jag saknar min bästa vän! Saknar faktiskt då och då tiden som vi hade i Umeå, och när vi skrev vår C-uppsats! Det var både delvis slitna hårstrån men jag måste säga att skratten övervägande stort! Skulle vara så roligt att kunna träffas, speciellt nu när julen börjar närma sig! Jag minns förra julen med glädje och hur trevligt vi hade det! Hoppas vi kan ses snart!


Saknar dig gumman min!
 

I helgen, har vi som jag nämt tidigare, hälsat på J&S! Vi åkte ner på lördag förmiddag och for direkt för att se J spela innebandy! Han gjorde en mycket bra insats i målet, då han är målvakt! Det var en rolig match att titta på, speciellt mot slutet då det blev än mer spännande. Ännu roligare var det ju att dom vann =)! Efter detta begav vi oss hem till J&S för lite fika och småsurrande =)

Efter detta hade vi bokat tid för bowling, så vi begav oss dit och bowlade i 2 timmar! De två första serierna fick jag 99 poäng båda gångerna *Gah*! Skamgränsen sägs ju vara 100 =) hehe! Sen gick det bättre då jag i alla fall kom upp i 128 poäng =) När vi bowlat färdigt blev det direkt till att fara på en restaurang där dom gör stenugnsbakade pizzor, så där åt vi en mycket god middag =) *smaskens*

 

Mätta och belåtna återvände vi hem till J&S för att smälta maten =) Senare på kvällen hade vi bokat biljetter till nya Bondfilmen "Quantum of Solace". Den var helt okej, men tyvärr (enligt min åsikt) rätt mycket sämre än "Casino Royal" som var den förra bondfilmen. Men Daniel Craig spelar en mycket bra bond, och han är ju även trevlig att vila ögonen på =) trots åldern *hehe*!

 
Popcorn eller varma chips är ett måste på bio =)
 
Innan bion började träffade vi några kompisar till min sambo och J. Efter bion följdes vi alla hem till J&S för lite Guitar Hero spelande. En mycket trevlig dag och en sen kväll blev det =)!


Bild från när vi spelade Guitar Hero III World tour!

Söndagens hemresa var däremot allt annat än kul! Först regnade det heela vägen hem och det var även jättemycket dimma, så sikten var ju allt annat än bra! Sen till råga på allt så har våra vindrutetorkare en tendens att lossna från "motorn" som driver dom, vilket i sin tur leder till att de slutar torka! Efter den 6:e gången som min kära sambo stannat av på en P-ficka för att stätta dit dom fick både han och jag nog! Då band vi fast snören i vindrutetorkarna, och gissa vem som fick agera vindrutetorkare? Jo, Moi! Men efter några mil gick ena snöret av, så sita biten körde vi utan vindrutetorkare, trafiksäkert och bra!! Men vad gör man? hem måste man ju på något sätt! Dagen slutade dock desto trevligare med en god middag hos sambons föräldrar =) Tack för att ni tog hand om katten åt oss =)

Nu blir det till att börja med maten tror jag =)
Ha de gott alla =) Kram och hej!

Då har vecka 46 startat och det är 20 dagar till 1a advent! Tiden går fort =) Längtar till man får börja stöka fram julen =) Helgen har varit mycket trevlig, tack J&S =) Återkommer antingen senare ikväll eller imorgon med helgens happenings =)

Idag har jag pysslat på lite här hemma och städat undan på vårat databord, det var väääl behövligt kan jag säga! Överbelamrat med papper som behövde sättas in i pärmar! Det fanns även en och annan dammtuss kan jag lova, men det är ju typiskt datorer att samla damm!

Sen eftersom det är måndag har jag gjort en ny matlista för veckan =) Samt varit och handlat! Så här har ni våran meny för veckan =)



Och det är sant =)
I Love Toast! Förra veckan fick jag upp ett il när jag åt mycket rostade mackor!
Kanske inte det nyttigaste men ack så gott ;)

Tjing för nu!

Nu har jag spenderat senare delen av eftermiddagen i köket =)! Det jag åstadkom var chokladmuffins och lasagne!

Jag gräddade muffinsarna i två olika sorters formar! De större formarna (amerikanska) ska jag ta med mig till J&S imorron! Sedan gjorde jag resten i vanliga muffinsformar eftersom de stora kan tendera att kännas mer eller mindre som en hel måltid =) Här kommer lite bilder från baket =)!


Ovan ser ni dom större formarna! Det var svårt att veta hur mycket man skulle fylla i formarna =) Men de svämmande i alla fall inte över =)   

    
Här ovan ser ni de mindre formarna just fyllda med smet och sedan på gräddning!

 
Här ser ni lite kort på de färdiga muffinsarna! Dom ser något torra ut men de känns saftiga =)!

Efter bakningen blev det direkt till att börja laga middagen som idag var lasagne =)


Här har vi lasagnen =) Den blev riktigt god =)!
Lyckades med bechamelsåsen också *wii*!

Har inte smakat muffinsarna än, men efter detta inlägg är färdigskrivet är det de första som står på agendan =) Hoppas att dom blev bra! Sen blir det väl att kika lite på idol och ha en mysfredag! Imorgon blir det till att starta kring 9 på morgonen skulle jag tro, för att hinna ner till innebandymatchen vi ska se =)

Sen får ni inte glömma att gratta era pappor på söndag =)!

Ha de gott =) Nu ska jag smaska i mig en muffin!
Önskar dig en fortsatt trevlig kväll och helg =)

Nu har jag precis kommit hem efter en avslappnande förmiddag på skönhetssalongen! Jag valde en ansiktsbehandling där följande ingick:

- Ansiktsrengöring
- Peeling av ansiktet
- Ögonbrynsformning
- Antiktsmassage
- Ansiktsmask
- Serum och kräm



Hade lite huvudvärk innan jag for dit, men under anstiktsmassagen släppte den succesivt! Dock när jag åter cyklade hem kom huvudvärken tillbaka =/ Så nu har jag precis tagit en ipren och ska vila en liten stund innan jag sätter igång med tvättning, bakning m.m.

Det kändes så lyxigt att bli insvept i varma goa handdukar och bortskämd med en massa bra produkter!



Är rätt rödrosig nu kan jag meddela efter peelingen och brynplocket =) Det blir nog till att spendera resten av dagen inomhus *hehe*. Men huden känns len som en babyrumpa och väldigt återfuktad =)

Återkommer nog senare med resultatet från mitt muffinsbak =)
Tjing =)

Även jag har blivit utmanad till detta av bland andra Stina och Elin, så även jag må väl göra detta =)

Regler:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är omtänksam.
2. Har tyvärr en tendens att vara långsint.
3. Är fortfarande upp över öronen förälskad i min älskling efter 4 år.
4. Älskar att spela piano (om än tålamådet tryter ibland *ler*).
5. Har (inte med avsikt) stuckit en gaffel i min vänstra hand så det blev märken och blodvite uppstod. =P
6. Har tre otroligt söta syskonbarn!
7. Är rätt busig av mig ;)

Utmanar Emilie samt den som känner för att bli utmanad =)! Det verkar som att de flesta redan blivit utmanade =)


Idag har jag faktiskt jobbat, tro det eller ej *ser chockad ut*! =) Det var dock inget sjuksköterskejobb, utan inom barnomsorgen! Har varit på en av de många förskolor i norra Sverige hela dagen =)!

Dagen var väldigt trevlig, om än ibland något högljudd, men det är ju något man får räkna med =) Tycker över lag att dagen gick bra, med tanke på att jag inte haft någon "inskolning" eller hittade runt i lokalerna =) De är för härliga dessa barn, och jag har varit "utsatt" för 3 fina flickor som lekte hårsalong med mitt hår =)! Tror jag har kvar hälften av håret ungefär =) Kanske får avboka min klipptid? *haha* Nejdå, dom var riktigt snälla och luggades inte alltför mycket! Förmiddagen bestod bland annat av pysselstund m.m. Efter lunchen var det läsning av sagor samt mellanmål.
Resten av eftermiddagen spenderade vi utomhus!


Dock har de flesta löven försvunnit och det var frost i marken =)

Åter hemma snodde jag ihop en ugnspannkaka som blev riktig god =) Jag känner nu att jag har lite ont i ländryggen, undrar om det beror på att jag lyft många barn idag eller något annat =)!
Det ska nog gå över nu då jag sitter med min vetevärmare och har det gott!

Imorgon har jag det fullt upp! Har en del disk som måste diskas *suck*. Har dock sedan en tid på skönhetssalongen (*längtar*)! Då blir det en rejäl ansiktsbehandling, ska bli skönt! Ska även baka några (förhoppningsvis) utsökta muffins som jag tänkte ta med mig till J & S som vi ska åka till i helgen! Vi ska se nya James Bond filmen, bowla, se J spela innebandymatch, äta pizza och umgås =) Ska bli riktigt trevligt!

Just nu sitter jag och småtittar på MTV:s European Music Awards streamad från Liverpool! Trevligt =) 
Tjing för nu =) 

Okej nu ska vi se om jag är en serienörd. Är lite rädd för att jag kanske är det!

Om du ser/har sett över 50 av de uppräknade serierna är du en serienörd!(OBS! Räkna endast med dem som du har sett minst 5 avsnitt av!)

(x) Gilmore Girls
(x) Grey's Anatomy
( ) Prison Break
(x) Desperate Housewives
(x) OC
(x) One Tree Hill
( ) Off centre
(x) Vänner
( )Förhäxad
( ) 24
(x) Simpsons
(x) Scrubs
(x)CSI
(x)CSI Miami
( ) CSI New York
( ) Jordan Rättsläkaren
(x) Joey
( ) Bones
( ) Dawson's Creek
( ) Heroes
( ) Hercules
(x) House
( ) Brothers and Sisters
(x) Sex and the City
( ) Navy CIS
( ) Lost
(x) My name is Earl
(x) Ugly Betty
(x) Smallville
(x) Southpark
( ) Stargate Atlantis
( ) The 4400
(x) Two and a half men
(x) Spin City
( ) Cold Case
(x) Criminal Minds
( ) Baywatch
( ) Lilla huset på prärien
( ) Dallas
( ) Shark
(x) Tredje klotet från solen
( ) Law and order
(x) Våra bästa år
( ) Våra värsta år
(x) Ett geni i familjen
(x) Alla älskar Raymond
( ) Ghost Whisperer
(x) 8 simple rules
(x) Svensson Svensson
(x) Lizzie McGuire
(x) Sunset Beach
( ) Magnum
( ) VIP
( ) Stacked
( ) Myggan
( ) Vita huset
( ) Advokaterna
(x) Ally McBeal
(x) Las Vegas
( ) Xena
( ) Entourage
(x) Cityakuten
(x) Will & Grace
(x) Sjunde Himlen
(x) Dharma & Greg
(x) Fresh Prince in Bel Air
(x) Skilda Världar
(x) Nanny
( ) Nikki
(x) Tre Kronor
( ) L-word
( ) Vita lögner
(x) Andra Avenyn
(x) Rederiet
( ) Hem till gården
(x) How I met your mother
(x) That 70's show
( ) Alias
(x) Seinfeld
( ) Glamour
(x) Huset Fullt
(x) Hjälp
( ) Mitt liv som död
( ) The Shield
( ) Close to home
( ) That's so Raven
(x) Buffy the vampire slayer
(x) Eve
(x) Clueless
( ) Tredje Skiftet
( ) Friday Night Lights
( ) Kära Susan
(x) War at Home
(x) Sabrina - tonårshäxan
( ) Fashion House
( ) Fraiser
( ) Jericho
( ) Californication
( ) Battlestar Galactica
( ) Weeds
(x) Skärgårdsdoktorn

Resultatet blev 51 hehe så jag är tydligen en serienörd med bara 1 över gränsen =)
Haha! Dock är det några som man bara sett ett fåtal gånger =) Men ett roligt test hursomhelst!

Ja, man är fortfarande arbetslös! Känns nästintill omöjligt att hitta jobb i dagens samhälle! Speciellt inom vårdyrket! Man skulle ha utbildat sig till något annat, exempelvis inom IT, för där finns det gott om jobb!
Hursomhelst så har jag nu på förmiddagen skickat iväg 5 ansökningar om jobb, så tro mig, jag försöker! Ska snart besöka arbetsförmedlingen för att registrera sökta jobb. Alltid lika roligt att besöka dom *känn ironin*!

Nä, nu pratar vi om nåt trevligare! Exempelvis julklappar =) Har nu hunnit köpa 6 julklappar (eller nåt sånt)! Det känns riktigt bra!

 
Det är så roligt att slå in paket =)

Igår följde jag min mor en sväng på stan, då hon julhandlade några julklappar! Sedan hade dom fått ett återbud hos frissan så hon gjorde ett besök dit, och jag väntade där på henne. Beställde även en klipptid till mig själv! Så nu i slutet på november ska det klippas =) Har funderat på att klippa tillbaka min lugg. Sen ska jag nog be min sambos mor eller någon annan frivillig att hjälpa mig att färga håret (blir nog kanske ännu ljusare än jag har)!  =)

Har även ett presentkort på en skönhetssalong! så nu ska jag gå dit idag och boka mig en tid! Blir nog en ansiktsbehandling tror jag, ska bli såå skönt =)! Kommer att känna mig som en helt ny människa innan slutet på november hoppas jag =) Nej, nu blir det till att äta någon form av lunch och sedan ge sig iväg till stan!

Ha de gott alla =)

Då var det början på en ny vecka! Min älskling har gjort första dagen på nya arbetet! Det verkar ha gått bra, och första dagen var mer av en introduktionsdag!

Nu sitter jag i Tv-soffan och tittar lite på Design Simon och Thomas samt lite hockey! Har en god kopp Earl Gray Cream och 2 hårdmackor till detta =) Gott gott!
Imorgon får jag besök av min mor och vi ska mäta av julgardinerna =) 

Vi har även satt upp mat till fåglarna, vilket var mycket uppskattat! Satt upp 3 stycken och nu är i princip alla slut! Är så trevlig att ha lite rörelse untanför fönstret! Katten tycker att det är minst lika roligt då hon sitter och småpratar med dom från andra sidan rutan =)

 
Här  har vi en söt liten talgoxe =) och en katt som är väldigt nyfiken på pippifåglarna =)

På tal om något helt annat. Är det någon som vet om något ledigt jobb som skulle passa mig så säg gärna till! =)
Ha det gott alla =)

Nu har jag knåpat ihop matlistan för denna vecka, men det var inte utan ansträning denna vecka kan jag säga!
Hade ingen som helst fantasti och hittade inga bra recept på internet heller! Är ibland så frustrerande att man inte kan laga fisk, eftersom detta är så gott och det blir lättare att variera kosten! (Lagar ej detta pga. att min sambo är fiskallergiker). Såhär blev tillslut veckans krubb:



Nu bär det snart återigen av på ICA för att handla det som behövs. Det verkar dock som att jag hade det mesta hemma vilket känns skönt =) Ska först gå och lägga i 2 tvättmaskiner så får man lite sådant undanstökat!

Återkommer senare!
Kram



Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett namnhalsband från Bicone Design. Tävlingen är öppen för alla, även er utan blogg. Tävlingen avslutas den 15 november kl 23.59.

Såg denna tävling och kunde inte motstå att delta! =)

Gårkvällen bjöd på väldigt god mat och halloweentårta =) Vi var otroligt mätta när vi körde hemåt från svärföräldrarna! Tack för en trevlig kväll!


Buouhahahah....Bu..=)

Synd att min kära älskling är sjuk =/ Han hostar och hostar! Så det blev ett möte med john blund relativt tidigt på fredag! Dock kunde jag inte sova, och detta brukar aldrig drabba mig! Förstår verkligen alla er som har sömnproblem. Huvva vad jobbigt det var att ligga och snurra och inte känna sig trött! Jag bestämde mig vid 01.00 att gå upp igen och satt mig och skrev lite dikter faktiskt! Förstår inte vad jag fick för mig =) Brukar nämligen aldrig skriva annars, men jag antar att jag behövde få ur mig lite funderingar och tankar! Gick sedan och la mig strax före 02.00 och somnade då efter ca 1 timma! Detta ledde till att jag (mer eller mindre) idag känner mig som nedan:

 
Tröööött =)

Idag har vi gjort ett besök hem till min mor och far, mycket trevligt och gott med fika! En  mycket solig om än något kall första novemer =) Därefter styrde vi resan mot kyrkogården för att besöka bland annat mormor och morfars grav samt min sambos morbrors, farmor och farfars gravar och tända ljus! Det var verkligen vackert på kyrkogården, då vi for dit när det hade blivit mörkt!

Efter detta var det middagsdags, och varken jag eller sambon kände för att laga mat, så det blev att beställa hämtmat =)Mycket gott var det! Snart blir det till att se den nya Indiana Jones filmen med det nya surroundljudet. Till detta måste man ju ha något att tugga på =) Detta ledde till en snabb färd på Ica för att inhandla lite popcorn och godis!

Nu blir det en fortsatt kväll i soffan med film och lite snacks =) Temperaturen utanför är just nu på -10,6 *brr* Fast än finns väl ingen anledning att klaga, men även norrlänningar, till viss del, måste vänja sig vid kylan varje vinter =)

Tjolahopp och ha en fortsatt trevlig lördagkväll =)


RSS 2.0