Ja, då var de fredag =)

Gårdagen spenderade jag hemma hos mor och far hela dagen och städade ur deras köksskåpar! Plockade ut allt som fanns där inne skurade ur, och ställde tillbaka =) Dock blev det en hel del som skulle slängas samt ner i källaren, så det blev betydligt bättre om plats i skåparna! Framförallt i den så kallade "plastskåpen". Det kändes som att det var 20 lock för mycket som saknade burkar, så där blev det en dryg icakasse av plastburkar/lock m.m som fick åka! Fick även önska vad jag ville ha för mat, och framförallt få chansen att välja något att äta som inte min sambo gillar =) Ni kommer tycka jag är knäpp, men jag valde pölsa med potatis och rödbetor! Gott gott =)!

Senare på kvällen åkte vi till min bror och firade honom då han fyllde år =) Trevligt sällskap och gott fika!
Idag ska jag och sambon få sovfrämmande i form av min brorsdotter A =) Då föräldrarna blivit bortbjudna på middag m.m! Frågade henne igår vad hon ville äta till middag och hon valde tacos =) Precis som jag hade tänkt föreslå! Vi får väl se hur det blir med tv tablån för ikväll =) Det blev ju nämligen så att Sverige tog sig vidare till semifinal igår och möter ikväll Kanada, och matchen visas ju som nog alla vet ikväll klockan 20.00 av alla tider! Vi hade ju tänkt se Så ska det låta och Talang! Vi får väl zappa mellan kanske =)?

Sen på lördag är det vårmässan som gäller! Vi har köpt billiga biljetter, så de blir skoj! Ska snurra runt en stund med Henke och Tess!

Gjorde precis ett test på nätet där man ska avgöra bland 20 personer, vilka som har ett genuint leende och ett "fake:at"! Testa vettja, det var rätt skoj =) Jag fick 15 av 20 rätt i alla fall! Klicka HÄR!  Svara bara på de 2 första frågorna och klicka på next! Sen är det bara att klicka på playknappen för att se leendena!

Nä, nu ska jag kila ut med soporna, fara iväg med lite insamling och handla lite mat inför helgen!

Jo, förssten! Visst har ni hört att Norge är favorittippat i årets eurovision songcontest =)? Det var ju lite roligt! Här kommer ett klipp med låten "Fairytale" av norska Alexander Rybak! Dom säger ju att han inte har den absolut bästa sångrösten men han har ju en utstrålning så det räcker och blir över =)


(Klicka på HQ knappen till höger för att få en bättre kvalite på klippet) =)
Nå va tycker ni om låten =)?

Hoppas allt är bra med er =)
Ha de gott!
Kram

Kommentarer
Postat av: "Svärmor"

Ja den killen såg ut som han är lite släkt med vår Kevin, dock har han inte lika bra röst, men han var ju rätt så bra ändå tycker jag!



2009-05-08 @ 17:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0