Vårt hallprojekt går kanske något sekigare än jag hoppats på. Men det är ju bättre att det blir ett bra resultat än att man bara tvärgör det. Vi håller på för fullt att spackla, putsa, maskeringstejpa i hallen för att förhoppningsvis kunna börja måla om imorgon! Det är mycket förarbete som ska göras, speciellt på dessa väggar som är fyllda av spikhål m.m. Men som sagt gör man ett bra förarbete så borde ju resultatet bli desto bättre ;) Ungefär såhär ser det ut just nu:


Det är totalt 4 dörröppningar i vår hall,
så det gjorde inte arbetet lättare =)



Ska nu ta och fortsätta att slipa bort spacklet. Det dammar som attan och det dammar in i ögonen men försöker titta bortåt så gott det går men! Ikväll SKA allting vara färdigt inför målning imorgon =)!

I lördags hade "svärföräldrarna" med sig en gullig liten present till oss =) 2 st ljuslyktor som kommer passa väldigt bra i vårt kök. I lördags när vi var en sväng på Ö&B så hittade sambon även en energidryck som såg minst sagt spännande ut.
Här syns en av ljuslyktorna samt energidrycken:

 
En liten kopp för ett värmeljus finns inuti ljuslyktan. Det kommer nog bli ett fint sken när man tänder ljuset! Energidrycken heter "Green Cow" och under står det "Things that make you go muu". Sambon tyckte att detta var passande då jag tidigare älskat komönster =)

Nä, nu blir det jobba av!
Hoppas du har en fin tisdag!
Kram

Kommentarer
Postat av: Stina

Vilken härlig lykta. Hoppas grillningen blev en succé. Har totalt glömt att fråga om den. Hoppas att ni även kommer igång med målningen och att ni inte i slutändan har färg överallt.

Kram

2009-03-11 @ 10:36:16
URL: http://stinajonsson.blogspot.com
Postat av: åsa

Häftig eneridryck !!!!

2009-03-11 @ 12:33:59
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0