Ja, då har halva veckan gått igen! Denna har bara rusat iväg!

Måndagen spenderade jag hemma hos mina föräldrar! Hjälpte dom med att dammtorka ur vitrinskåp, gick igenom gamla kläder m.m =) Skönt både för dom och för mig att fixa undan lite saker! Fick en god lunch (fisk, kall romsås och potatis)! Det var inte illa! Efter lunchen begav jag mig till Stina för att hälsa på! Det var länge sen jag var hem till hennes föräldrar, minns faktiskt inte när det var sist! Så vi satt och surrade hela eftermiddagen, samt fikade =) När jag åter tog bussen hem väntade en tripp till akvariecenter för byte av fisk! Vi hade ett väldigt stort och vackert fiskpar, som vi tyvärr inte kunde behålla. Vi fick välja på att få en slant av han på akvariecenter eller vänta tills de blev sålda och få pengar då! Fick veta idag att dom såldes för 400 kr =) så det var ju inte illa! Sen blev det hem för att käka middag!
Det blev en rätt effektiv måndag.

Tisdagen då var det dags för våran lilla katt Sussi att steriliseras *huvva*!!
Kl 08.00 skjutsade sambon in henne till veterinären! Jag åkte iväg och tränade mellan 10-11.30 och träffade sedan min mor och far och käkade lunch efteråt! Sedan åkte jag och pappsen och hämtade igen kissemjau på eftermiddagen! Hon var väldigt trött och frambenen bar henne inte! Sen ville hon inget annat än att få av sig tratten! Själv hade jag huvudvärk heeeela dagen, som inte släppte på ipren =/  Så tisdagskvällen spenderades hemmervid för att ta hand om Sussi och mig själv=) Såret på magen hennes ser föressten fint ut, så det är ju skönt!

Idag, onsdag, har jag varit riktigt driftig! Har dock haft huvudvärk mer eller mindre hela dagen *suck*. Man blir så slut av denna huvudvärk! Jag har i alla fall hunnit tvätta 4 tvättar, dammsugat, varit ut med soporna, varit på Ica och handlat, gått iväg till insamligen med en heeel hög, pysslat om katten och lagat en smarrig middag =) (som ni finner Här)
Så nu har vi fixat lite i akvariet och installerat lite nya stenar! Nu blir det nog till att bara slappa och hoppas på att huvudvärken snart tänkt ge sig!

Imorgon blir det nog till att börja kika ut vad som ska säljas på loppisen på söndag! Jag och "svärmor" ska nämligen stå =) Så det ska bli spännande, eftersom det är första ggn för både hon och jag, men det ska nog gå galant!

Här kommer en liten (suddig) bild på trattlisa =)



Ha de gött alla =)
Kram / Mee

Kommentarer
Postat av: K

Krya på er , du och sussi!

kram!

2009-01-29 @ 10:44:15
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: Stina

Åh hon var söt i tratten. Men det syns verkligen på henne att hon inte tycker om den.

2009-01-29 @ 16:08:39
URL: http://stinajonsson.blogspot.com
Postat av: Åsa

Ha en trevlig helg &

lycka till på loppisen !!!

2009-01-30 @ 08:37:51
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/
Postat av: K

Hej!

Är du på benen än?

Vi hade funderat på att titta förbi i afton, men skippade det, när vi hörde hur läget var med dej;( Vi har varit på "staan" och "fyndat"

Krya på dej!

Kram!

2009-01-30 @ 19:39:35
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: K

Tack själv! hoppas huvudvärken släppt!

Stora A pratar hårt om att komma och sova, men är lite orolig var hon ska sova;))

Ha de gott!

Kram!

2009-02-02 @ 21:01:17
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: K

Tack själv! hoppas huvudvärken släppt!

Stora A pratar hårt om att komma och sova, men är lite orolig var hon ska sova;))

Ha de gott!

Kram!

2009-02-02 @ 21:17:14
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: Stina

Nu måste du ju faktiskt informera mig om hur det gick för dig på loppisen! Har ju inte pratat med dig på ett tag nu. Information please!

2009-02-02 @ 21:42:26
URL: http://stinajonsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0