Igår var en riktigt trevlig dag =) Vi skulle nämligen göra en roadtrip till Umeå med Henke och Tess. De skulle köpa ett stoort akvarium, och då är vi inte sega på att hänga med ;)

Vi åkte mitt på dagen efter att vi hämtat släpen och drog oss mot Ume! Väl nere, lämnade vi släpen vid vår gamla lägenhet för att sedan dra ner en snabbsväng på stan! Vi kikade runt i några butiker, men det blev inga inköp! Efter detta åkte vi vidare till akvariefisken och kikade litegranna på fiskar! Dock tyckte inte jag att dom hade riktigt lika mycket fisk som dom brukar, men det var trevligt i alla fall =) Efter detta kurrade det rejält i magen, och tanken var att vi skulle äta kebabrulle uppe vid universitetet, men han hade stängt =/.. så de blev en pizza på "Ali Babas" istället!

Senare var det bara att dra iväg för att hämta akvariet + växter + fiskar =)
Vi paketerade så gott vi kunde på släpen och styrde kosan hemåt! Väl framme bar de upp det stoora akvariet (600l) upp till 3e våningen. Var inte speciellt avundsjuk på grabbarna som bar =) Vi satt oss en stund i den sköna soffan och drack läskande CocaCola och mumsade på kakor! Sen var det bara att sätta igång med skrapande av rutor, påfyllnad av grus, plantering av växer och att fylla upp med vatten =) Så före kl 23 tror jag allt var helt färdigt =) Tycker att det var snabbt jobbat av oss alla! En trevlig dag helt enkelt, och solig var den också =)

Idag är det tvättning, dammsugning, diskning, handling som står på schemat! Har hunnit en bit på agendan, så nu ska jag försöka dra mig iväg till Ica. Kommer dock bli ruskigt tungt att släpa hem allting!!

Måste bara posta detta klipp från Youtube! Helt fantastiskt roligt! Alla ni som har katt känner säkerligen igen er =)!! Det är nämligen en kopia av vår katt på mornarna =)

Simon's Cat
'Cat Man Do'

De gör verkligen aaaallt för att få upp en på morgonen!

Nä, nu blire av till Ica! Hoppas att du får en fortsatt fin dag/kväll =)
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0