I helgen, har vi som jag nämt tidigare, hälsat på J&S! Vi åkte ner på lördag förmiddag och for direkt för att se J spela innebandy! Han gjorde en mycket bra insats i målet, då han är målvakt! Det var en rolig match att titta på, speciellt mot slutet då det blev än mer spännande. Ännu roligare var det ju att dom vann =)! Efter detta begav vi oss hem till J&S för lite fika och småsurrande =)

Efter detta hade vi bokat tid för bowling, så vi begav oss dit och bowlade i 2 timmar! De två första serierna fick jag 99 poäng båda gångerna *Gah*! Skamgränsen sägs ju vara 100 =) hehe! Sen gick det bättre då jag i alla fall kom upp i 128 poäng =) När vi bowlat färdigt blev det direkt till att fara på en restaurang där dom gör stenugnsbakade pizzor, så där åt vi en mycket god middag =) *smaskens*

 

Mätta och belåtna återvände vi hem till J&S för att smälta maten =) Senare på kvällen hade vi bokat biljetter till nya Bondfilmen "Quantum of Solace". Den var helt okej, men tyvärr (enligt min åsikt) rätt mycket sämre än "Casino Royal" som var den förra bondfilmen. Men Daniel Craig spelar en mycket bra bond, och han är ju även trevlig att vila ögonen på =) trots åldern *hehe*!

 
Popcorn eller varma chips är ett måste på bio =)
 
Innan bion började träffade vi några kompisar till min sambo och J. Efter bion följdes vi alla hem till J&S för lite Guitar Hero spelande. En mycket trevlig dag och en sen kväll blev det =)!


Bild från när vi spelade Guitar Hero III World tour!

Söndagens hemresa var däremot allt annat än kul! Först regnade det heela vägen hem och det var även jättemycket dimma, så sikten var ju allt annat än bra! Sen till råga på allt så har våra vindrutetorkare en tendens att lossna från "motorn" som driver dom, vilket i sin tur leder till att de slutar torka! Efter den 6:e gången som min kära sambo stannat av på en P-ficka för att stätta dit dom fick både han och jag nog! Då band vi fast snören i vindrutetorkarna, och gissa vem som fick agera vindrutetorkare? Jo, Moi! Men efter några mil gick ena snöret av, så sita biten körde vi utan vindrutetorkare, trafiksäkert och bra!! Men vad gör man? hem måste man ju på något sätt! Dagen slutade dock desto trevligare med en god middag hos sambons föräldrar =) Tack för att ni tog hand om katten åt oss =)

Nu blir det till att börja med maten tror jag =)
Ha de gott alla =) Kram och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0