För att sammanfatta helgen kan man säga att den har varit riktigt bra =)

Under dagen på fredag gjorde jag inte så mkt, vek lite tvätt, dammsög m.m. Jag väntade ju nämligen sovbesök av min brorsdotter "A" under kvällen =). Hon dök upp runt 18 snåret och föräldrarna gick välförtjänta ut och åt, samt besökte biografen =)

Jag, sambon och "A" hade en riktig myskväll =) Vi åt ostkrokar och chips och såg "let's dance" finalen =) Dock fick inte "A" vara uppe tills det avgjorts =) Vi vaknade runt 07.30 på lördagsmorgonen. Vi käkade först frukost och sen blev det till att måla gipsfigurer som vi gjutit på fredagskvällen! Dom blev jättefina, och vi klistrade magneter på baksidan så nu är det 2 stycken som pryder vårt kylskåp =)

Efter målandet drog vi på oss ytterkläderna och begav oss till lekparken i grannkvarteret =) Vi hade riktigt skoj och gjorde allt från att gunga på gungorna till att leka restaurang, där jag fick smaka på en riktigt god soppa =) Mitt på dagen blev hon upphämtad av hennes mor och efter detta begav sig jag och sambon oss till stan där vi tog en fika me H&T samt kikade runt i akvariebutikerna =)

Lördagskvällen spenderades hemma. Vi lagade god mat och glodde på robinson bland annat =)

Idag, söndag vaknade vi 09.30 och låg och drog oss ett tag =) När vi senare gick upp och jag gick förbi datorn såg jag att klockan var 10.45, jag tänkte: -nänä, det kan inte ha gått 1 timma sen vi gick upp, och då insåg jag att: -ahhh man skulle ställa om klockan inatt =) Så då blev denna dag tyvärr en timma kortare!

Under eftermiddagen så tog vi oss i kragen jag och sambon och gick ut en prommeknix! Vi trotsade snön som föll (något) hårt från himlen. Tanken var att vi inte skulle gå så långt, men sambon ville gå broarna runt, så sagt och gjort =) Det var väääldigt jobbigt att gå med tanke på att det var blankis under snötäcket som föll! Så man gick och spände sig hela tiden. Men men =) Halvvägs under promenaden ringde H&T och frågade om vi ville beställa pizza och så blev det också ;) Skönt att slippa laga mat idag! Mätt och belåten blev man i alla fall=)

Nu har jag precis slängt in en blåbärspaj i ugnen =) Återkommer med resultat =)
Hoppas ni haft en bra helg =)
Ha de gott!
Kram 

Denna dag har varit en måbra dag för mig =) Eller snarare en "mini-spa-dag"! Jag har rakat benen och smort in dom, filat fötterna och smort in även dessa, tagit bort gammalt nagellack och målat nytt fint, tvättat håret och gjort en hårinpackning, samt en djuprengöring och smörjning av ansiktet! Känner mig riktigt tipp topp, eller nästan i alla fall =)!

Har även hunnit med att baka chokladdrömmar =) Receptet hittar du HÄR!

Igår när sambon kom hem hade han med sig blommor till mig, på 4½ års dagen till ära =)

 
Det är ju alltid uppskattat med blommor =)!
Han hade även med sig en fisk, en siamensis, så nu har vi 4 =)
Själv vill jag köpa 2 st fiskar som heter "prinsessan av burundi" och det verkar som att jag kommer få de *tihi*!

Idag är det ju Marie bebådelsedag "aka" = Våffeldagen =)
Därför blir det nog bestämt våfflor till middag idag! Det var ett tag sen vi åt det, så de blir gott =)

Annars vet jag inte om det hänt så mycket nytt =)
Ska ta och hoppa vidare!
Hoppas allt är bra!
kram

Vaknade efter en liten sovmorron på söndagen =) Eller ja, vi steg väl upp före 10 i alla fall! Det var verkligen soligt väder. Vi åt frukost och såg en liten stund på TV, men sen kände vi båda att vi ville ut i det vackra vädret =)

Så vi ringde "svärföräldrarna" och hörde om dom inte skulle ut till sin stuga vid havet =) Men dom höll på att måla om i klädkammaren. Kort efteråt ringer de upp igen och säger att dom nog ska ta en paus i arbetandet =) Så sagt och gjort åkte vi ut till havet =)

Det var klarblå himmel och nästan ingen blåst! Härligt härligt!
Vi hade med oss kaffe och fika, samt korv för grillning =) Vi la oss en stund på liggunderlagen och solade och fikade =) Efter detta gick vi en tur ut till en fyr! Som vanligt har jag och sambon med oss vår kamera och fotar nästan allt och alla som rörs ;) Så det blev en hel del bilder från dagen!

När vi återvänt från prommisen på isen så blev det till att grilla korv =) Gött gött! Det satt fint i magen! Efter drygt 4 timmar utomhus blev det till att åka hemåt igen! Väl hemma blev det mest till att slappa! Dock var vi duktiga och satt ihop bokhyllan som finns på bild i föregående inlägg! Annars slappade vi bara och såg lite film =)

Här kommer bilder från söndagen =)

 
Jag och "svärmor" solar =)
Kändes senare på kvällen att man blev lite väderbiten i ansiktet =) *Härligt*!


På väg mot fyren =)...

 
...Framme vid fyren! Så klart skulle sambon upp och utforska =)

Allmänna bilder från dagen :

  
 

Vi hade kort och gott en kalasbra dag =)
Hoppas du haft en fin helg också!

Idag har jag och sambon varit tillsammans i 4 ½ år =) De du ;)
Antar att jag ska försöka knåpa ihop en god middag, annars har vi inga planer för kvällen =)
Skulle vara roligt att fara och se en bio, men hittade inte någon jag fastnade för!

Ha en bra tisdag! =)
Kram

Nu var det återigen länge sedan det blev någon update, men här kommer en lite längre sådan, hoppas du orkar läsa =)

På fredagen när sambon kom hem for vi iväg och handlade lite mat, samt besökte Coop bygg i hopp om att hitta lite trä som vi ska bygga vår hallmöbel med. Men icket! Fanns inte heller på beijer mfl. Så jag vet inte om vår plan om en snygg hallmöbel kommer gå i stöpet! Idag ska i alla fall den gamla, fula, för stora hatthyllan sättas upp nu när målandet är färdigt. För jag kan lova att det är rätt jobbigt att ha hallen i köket!

På kvällen kikade sambons jobbarkompis och hans sambo förbi, H&T. Min kära sambo har nämligen fått dem att köpa ett litet akvarium =P och nu har de tänkt köpa ett större, så därför ville de kika på vårt 400 liters. De stannade hela kvällen så vi fikade, såg tv, spelade wii och umgicks =) Det var en riktigt trevlig kväll! Så klockan blev nog efter midnatt innan vi gick och la oss =P Kanske lite sent för mig, eftersom jag skulle upp 05.25 på lördagsmorgon för att åka på IKEA !! =) Men de var en mycket trevlig fredagskväll och jag resonerade som så, att jag kan ju sova en stund på bussen upp ;) Vilket jag också gjorde!

Det var via "svärmor" och hennes jobb som vi fick åka en mycket billig heldag upp till IKEA med buss =) Jag, "svärmor" och min kära svägerska var det som åkte iväg. I övrigt var bussen nästan full med annat folk från hennes jobb! Resan upp gick enligt mig jättefort och väl framme på IKEA började det shoppas direkt =)

Vi enades om att först gå en sväng och handla det mesta vi skulle ha, sedan lasta in det i bussen för att sedan gå en andra sväng ;) Under den andra svängen blev det betydligt mindre handlande. Vi hann också springa på lite andra affärer runt om IKEA så som, Iittala, skopunkten och CANDY WORLD =)! Där var det måååånga kvadrat fullproppat med allt godis man kan tänka sig! Men jag behärskade mig och köpte bara lite lösviktsgodis =)

Väl på väg hemåt hade man lagomt ont i fötter och vader =P Vi lyssnade en stund på radion för att följa hockeyn, men gav upp när det stod 3-0 till färjestad. Vi får se hur matchen ikväll går =) Hoppas på bättre!!

Här kommer lite bilder från IKEA!


Diverse köksgrejjor, nya skärbrädor, måttsats, rivgärn!


En låg vas, som är i samma serie som mina andra 2 högre vaser,
kommer bli kalasfint ihop=)


4 tallrikar/skålar i glas, där man exempelvis kan
servera pastagratäng m.m! Samt en "dip-skål".


En ny lampa till köket =) Lyser fint om kvällen!
Tyvärr blev det motljus på kortet, men den är vit =)


En helkroppsspegel till hallen!
Hittade en fin i svart/brunt!

Och till sist en ny bokhylla =)
Här kommer en bild på den gamla...



...Och här har ni en bild på den nya =)



Känner mig riktigt nöjd med dagen =)! Jag handlade inte lika mycket som jag trodde att jag skulle göra. Vi (jag och sambon) hade kommit överens om ungefär hur mycket vi skulle handla för, och jag höll summan med mycket god marginal =) Sen var vissa saker som jag skulle handla slut också, men så är det ju nästan alltid! Det är sånt man får ta!

Kvällen blev lugn, fick äta upp en halv pizza som sambon lämnat till mig *vilken sötis*! Sen fick jag även lite fotmassage (I know, he's a keeper)! Efter detta slappade vi i soffan, såg Robinson och åt godis;). Det blev en tidig kväll för oss båda, då vi var trötta, samt att sambon är lite förkyld med halsont. Vi tog min laptop och såg en film i sängen innan vi somnade. "Ten inch hero" hette den. Kan faktiskt varmt rekommenderas, den var rolig =)! Klicka här för att läsa om den!

Återkommer ikväll eller imorgon med söndagens bravader i det fina vädret =)

Hoppas allt är bra med er alla =)
Over & Out!


Utmaningarna duggar tätt =)
Fick här en utmaning av Sara som jag tänkte anta =)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"De ben, kotorna, som omger ryggmärgen bildar Columna vertebralis, kotpelaren.
Ur boken "Anatomisk Atlas"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Väggen tråkigt nog =P

3. Vad såg du senast på TV?
Days of our lives =P

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
15.40. Rätt svar var 15.51!

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Akvariet som porlar

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Jag kom precis hem från Ica

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Receptet till dagens middag

8. Vad har du på dig?
Mörka jeans och ett linne (kommer på bild längre ner)

9. Drömde du något inatt?
Inte vad jag kan minnas (brukar dock drömma varje natt) hmm

10. När skrattade du senast?
Idag

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, högtalare och vår tv-möbel med tillhörande vitrinskåp

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Inte vad jag vet

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Skojsig =)

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Role Models (rolig var den)

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
Materiellt sett så skulle jag flytta till ett najsigare ställe, uppdatera garderoben, resa m.m.

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Stuckit en gaffel i handen som resulterade i ärr (dock absolut inte med mening)

17. Tycker du om att dansa?
Jovars, i alla fall med sambon =)

18. George Bush?
Say what?

19-20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Vore det en pojke skulle det nog bli Erik eller William, en flicka kanske Linn eller Maja

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Hmm, är nog tyvärr för hemmakär för det =)

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Tjao, välkommen hit. Samt att han visar mig till mina nära och kära =)

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Den som känner suget =)

Så kommer vi till dagens outfit:



Hittade detta linne sist jag var på stan =) Blev kär!
Måste nog även erkänna att jag har ett likadant ljusgult
(jättefina och sköna är dom)

Nu ska jag snart börja med maten så att det bara är att sätta sig och äta när sambon kommer hem! Ha en fortsatt fin tisdagskväll och kika in på Sugar&Spice för middagsrecept senare ikväll!

Ha de gott =)
Kram

Ja, vad ska man säga om matchen ikväll =)

6 perioder krävdes innan AIK kunde sätta 3-2 målet i matchen mot Linköping!
Det var visst 6 år sedan det gick så här lång tid innan en match avgjordes!
Drygt 4 timmar tog det innan det var färdigt!

Blev nog uppemot 50 skott mot vår Dahlberg och han släppte endast in 2 st!
Hatten av till honom =) En räddningsprocent på drygt 96% kan man ju bara beundra!

Det kändes som det mesta gick i sirap för båda lagen efter 5e perioden,
men AIK segrade tillslut =) Nu kommer man sova gott inatt (om man kan varva ner dvs)!

Sambon och jag har just druckit oss varsin kopp te (för halsens skull) med digestivekex till  =)

Sov så gott, det ska vi göra =)

AIK AIK AIK =)


Dahlberg in action=)
He is the shiizzle!

Utmaning


Instruktioner

Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken. Exempel "Helena är".
Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller "Helena är..." och lägg in dem på din blogg.
Så här blev det med mitt namn:
________________________________________________________________

Helena är min psykolog

Helena är vår nya prinsessa

Helena är teknisk

Helena är trött

Helena är engagerad i kåren
________________________________________________________________

Jag hittade utmaningen hos Åsa!
Utmanar den som känner suget att göra utmaningen ;)
Rätt skoj var den i alla fall!

Hoppas ni får en fin måndagskväll och att hockeyn går vägen ikväll =)
Kram

Då var jag nog i princip färdig med hallen! Ska eventuellt måla litegrann imorron också, fylla i runt vissa lister där jag tejpat dåligt åså, men annars är det nog färdigt =) Här kommer före och efter bilder!


Detta är då hallen före, med spackel och tejp!

 
Såhär ser det ut nu =)

Tyvärr fick jag inget vidare ljus på bilderna och insåg senare att man kunde ju använt blixt,
men jag ids int ta om bilderna ;)

Va tycks?
Ha de gott!
Kram

Ja, idag har jag faktiskt varit duktig *stolt*!

Har städat, diskat undan, målat hela hallen ett varv och lagat god mat =) Tycker att jag varit riktigt produktiv. Sen efter middan frågade min kära  kusin mig om jag inte skulle med på gymmet, och självklart tackade jag inte nej! Så jag har till råga på allt gymmat ikväll! Jag kan lova att min kropp är SLUT just nu! Men efter en natts sömn hoppas jag att det känns bättre ;) Dock vet jag innerst inne att jag kommer ha mer ont imorgon, men men =) Man måste ju leva på hoppet!

På fredag får vi besök av våra goda vänner från Umeå =) De stannar fre-lör då de senare drar vidare uppåt landet! Imorgon är planen att måla andra varvet i hallen! Förhoppningsvis ska jag orka med detta så allt hinner torka till på fredag =) Hoppas allt är bra med er! Nu ska vi gå och kojsa. Ska bli skönt =)

Tänkte visa er 2 (halvkassa) bilder från dagens målande =)


Den vänstra färgen är alltså den nya ;) Det blir ju något ljusare kan man säga!


Tyvärr ett dåligt kort...
...men ljusare och finare blir det då definitivt =)

Gonatt på er =)
Kram

Vårt hallprojekt går kanske något sekigare än jag hoppats på. Men det är ju bättre att det blir ett bra resultat än att man bara tvärgör det. Vi håller på för fullt att spackla, putsa, maskeringstejpa i hallen för att förhoppningsvis kunna börja måla om imorgon! Det är mycket förarbete som ska göras, speciellt på dessa väggar som är fyllda av spikhål m.m. Men som sagt gör man ett bra förarbete så borde ju resultatet bli desto bättre ;) Ungefär såhär ser det ut just nu:


Det är totalt 4 dörröppningar i vår hall,
så det gjorde inte arbetet lättare =)



Ska nu ta och fortsätta att slipa bort spacklet. Det dammar som attan och det dammar in i ögonen men försöker titta bortåt så gott det går men! Ikväll SKA allting vara färdigt inför målning imorgon =)!

I lördags hade "svärföräldrarna" med sig en gullig liten present till oss =) 2 st ljuslyktor som kommer passa väldigt bra i vårt kök. I lördags när vi var en sväng på Ö&B så hittade sambon även en energidryck som såg minst sagt spännande ut.
Här syns en av ljuslyktorna samt energidrycken:

 
En liten kopp för ett värmeljus finns inuti ljuslyktan. Det kommer nog bli ett fint sken när man tänder ljuset! Energidrycken heter "Green Cow" och under står det "Things that make you go muu". Sambon tyckte att detta var passande då jag tidigare älskat komönster =)

Nä, nu blir det jobba av!
Hoppas du har en fin tisdag!
Kram

Ja, vad har då hänt sedan sist =)
Borde fortfarande bli bättre på att uppdatera ofta =P

Vi var ju iväg på bio under torsdagskvällen och såg "Män som hatar kvinnor". Har du inte sett den så gå och se den!=) Den var riktigt bra och spännande, dock även lite huskig! Det är nog en av dom bästa svenska filmerna som gjorts, och dessutom riktigt bra skådespelare!

På fredagsförmiddagen traskade jag in till stan i mina nya Vagabondskor (tror det är de skönaste skor jag äger). Svängde först förbi kusinen med kakorna jag bakade, för att sedan springa vidare och träffa 2 barndomsvänner. Vi gick och fikade/käkade och sprang sedan på stan, där jag köpte en fin tröja, vilket även dom tyckte =) Väl åter hemma så hade jag fått ett paket i brevlådan *spännande*! Jättefint omslagspapper var det, och jag blev allt mer nyfiken! Det visade sig att paketet kom från Backebo som jag tidigare hjälpt med bloggen!
Dessa otroligt fina tyger låg inuti =)



Gulligt av henne att veta att jag ääälskar katter, så då sydde hon upp dessa =) Tusen tusen tack!
Tycker själv inte att jag förtjänar detta då jag bara tycker det är kul att hjälpa andra =) Hon kan få 4 olika bloggdesigner för alla 4 årstiderna om hon vill med tanke på den fina presenten =) För alla er andra som funderar över sin bloggdesign är det bara att höra av sig så hjälper jag
gärna till i den mån jag kan=)

Under lördagen for vi en sväng upp på solbacken på spegeljakt! Hittade dock ingen vi ville ha =/ Efter detta blev det en sväng på Ica Maxi för att handla det som behövdes inför middagen!
Vi hade nämligen bjudit över sambons föräldrar på grillmiddag och melodifestivaltittande =)

Middagen blev supergod, då vi provade göra amerikanska BBQ spjäll med en god glaze! Under melodifestivalen vankades det efterrätt, som bestod av en Choklad- och hallonpaj =)
Receptet hittar ni här: Sugar&Spice

En riktigt myslördag blev det =) Imorgon kommer en update angående målningen av hallen =)
Ha en fin söndagkväll =)
Kram / Nena


Ja, då var klockan 15.00 denna torsdag eftermiddag! Blev hemskjutsad av mor från stan efter 12 snåret då hon skulle åka vidare och hälsa på en väninna. Hittade ju för en gångs skull det jag skulle ha på stan, så det känns skönt =) Ska dock eventuellt köpa ett halsband och en ring till mig själv imorgon, då jag ska in och träffa 2 tjejkompisar och äta lunch/fika! Just när jag och mor skulle åka hemåt såg vi att Kevin skulle sitta och signera skivor på Åhléns kl 12.00, så vi väntade de 3 minutrarna som återstod till klockan var slagen.
Vi fick se honom som snabbast och sen drog vi hemåt!

Här kommer dagens inköp:


Ett stativ från Clas Ohlsons (min sambo ville att jag skulle köpa detta,
men visst kan jag hålla med om att det är bra att ha ett nu när man har en rikigt bra kamera)


Hittade även dessa på Clas Ohlson, portionsformar!
Förhoppningsvis ska det bli en god efterrätt i dessa formar i helgen =)
Håll utkik efter receptet på choklad- och hallonpajen på min andra blogg!
Köpte även kusinens present idag, då hon fyller år imorgon =) Så då ska vi dit och vrålfika ;)

Min kära mor var snäll och hade köpt ett "hår-kit" åt mig =)
Mycket snällt av henne! Ska prova produkterna inom kort =)


Är ett schampo, "leave-in" balsam och hårinpackning =)

Nu har jag precis sett lite serier och ska försöka ställa mig och diska undan lite! När gubben slutar skulle han hämta upp mig, och sen ska vi fara på Subway och käka middag innan det blir biodags =) *längtar* Ska bli mysigt! Hoppas att ni får en lika trevlig torsdagskväll som jag kommer få!

Hehe, måste bara lägga upp en bild från vår "Fitnesskalender - 2009".
Detta är bilden för mars:


ÄR DET EN NY TRENDSPORT?
- SKI(D)GONG!

Tyckte att den var lite roligt iaf ;)
Ha de gott!
Kram

Ja, då var det torsdag, snart helg igen. Jag tycker dock denna vecka har gått väldigt segt! =/
Sitter nu och väntar på att mor ska komma förbi och hämta upp mig. Vi ska nämligen springa lite på stan idag och uträtta diverse ärenden! De ska bli trevligt!

Ikväll blir det bio för mig och sambon =) Män som hatar kvinnor ska vi se.
Sambon har ju förmånen att få gå gratis på bio lite nu och då via hans jobb, och medföljande får lite rabatt på biljetten så de är ju inte illa det =) Har hört från flera håll att den visst ska vara jättebra, så jag ser fram emot kvällen! =)

Nåja, nu komer nog mor vilken sekund som helst.
Återkommer senare idag =) 

Hoppas du får en fin torsdag =)
Ciao!


Igårkväll var vi äntligen iväg och köpte färgen till hallen som ska målas om! Väntar bara på att kunna börja spackla och slipa m.m. Så vi kommer nog börja med själva målningen på söndag, som det ser ut just nu =) Vi kikade även en sväng på jysk om det fanns någon trevlig hallmöbel, men hittade ingen som passade! Kanske finns på IKEA =)

Idag har faktiskt varit en rätt bra dag! Hade tänkt gå upp ur sängen när min sambo åkte iväg till jobbet kl 08.00 i morse =) Men icket! Katten sprang in och försökte göra allt i sin makt för att få upp mig ur sängen! Orsaken var att jag skulle ge henne mat, som alltid! Hursomhelst så gick jag inte upp, katten la sig bredvid mig, och vi somnade båda två =) *mys mys* Vaknade i paniken och såg att klockan var 09.30 *ooops* jaja, ibland får man väl ändå ta lite sovmorron =)

Fick sedan som planerat besök av kusin vitamin som hade bokat in en tid för en helkroppsmassage á 60 minuter =) Tror dock att det blev mer 80 minuter, men varken hon eller jag hade ju inte bråttom =) Hon tyckte i alla fall att det var kanonskönt, så de va ju roligt =) Efter massagen satt vi en stund vid datorn och kikade på lite bilder från i helgen. Vi tittade även in på Play Me On där vår kära kusin är med och tävlar om en plats i en musikal med just namnet "PlayMe". Jag visste att han gått till final, men när vi kikade in visade det sig att han var en av dom som vann hela tävligen =) Så ett stort grattis till honom. 

Klicka HÄR för att höra honom sjunga.
För alla er som inte har "papperstidning" så finns han även med i vår lokala tidning, klicka här för att läsa artikeln=)

Nu är det dags att börja med middagen så den är färdig när sambon dyker upp =)
Hoppas allt är bra med er =)
Kram

Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och bytt de sista julgardinerna i rummet =)
Så nu blev det ljust och fint igen! Gardinerna har ett härligt mönster med rosor på som tyvärr inte syns på bilden!


Just nu har jag slängt i 2 tvättmaskiner och tanken var att börja baka lite kakor! Gav bort så många av chokladkakorna jag gjorde så att dom tog slut nästan direkt =) Men det är ju roligt att ge bort hembakat *ler*!

Lyssnar lite på musik nu och har lyssnat väldigt mycket på Jason Mraz just nu! En mycket bra artist som är singer-songwriter. Älskar hans texter, dom är verkligen härliga att lyssna på och genomtänkta. Tänkte posta ett klipp från youtube här, tyvärr är kvalitén extremt dålig.

Jason Mras - Love for a child



Här har du även texten:
http://www.metrolyrics.com/love-for-a-child-lyrics-jason-mraz.html

Lyssna och njut! Han har väldigt många bra låtar!

Ja, vad har hänt sedan i tisdags =) Vet knappt själv. Borde bli bättre på att uppdatera bloggen lite oftare =) Nu är det i alla fall bestämt att vi ska få måla om vår hall *jippie*=)! Lite less på den orangea färgen! Vi har haft minst 2 rum tapetserade/målade i orange i våra 3 lägenheter vi bott i, så nu är vi vääääldigt less på färgen orange! Vi har kikat på färgprover och det lutar nog åt en ljusare "Caffè latte" färg, så imorgon ska vi åka och köpa färg =)



Det ska dock spacklas och fixas litegrann före,
men min förhoppning är att börja måla senast onsdag!

Efter sambon slutat jobba på fredagen blev det en sväng på stan! Vi hade tänkt köpa en tavla på gallerix, då dom hade 50% på hela butiken fre-sön, men vi hittade tyvärr inte någon vi fastnade för. Dock köpte jag några små saker. Ett vitt baslinne, Toni & Guys torrshampo och en söt klänning! Här kommer några bilder:

 
Hoppas torrshampot är bra eftersom mitt hår blir fetare än fetast direkt!
Klänningen var svår att få ett bra kort på, men den är svart/vit, knälång och faller väldigt fint!

Efter stadstrippen återvände vi hemåt där jag förberett middagen som blev en ny variant av fläskfilégryta, måste säga att den blev riktigt god faktiskt =) Här kommer en liten bild:



Receptet kommer finnas inom kort på min andra blogg Sugar & Spice,
klicka här för att komma dit!

Lördagen var en mycket trevlig dag som spenderades hos min bror och "K". En heldag med hela familjen kan man sammanfatta det som! Vi åkte dit vid 11.00 på förmiddagen och efter detta kom min syster med familj, samt mamma och pappa =) Så hela familjen var samlad vilket inte sker alltför ofta! Mitt på dagen blev det hamburgergrillning på muurrika samt souvas =)
*Gott gott för magen*!

 
Här har det börjat lagas souvas! Åt mestadels hamburgare själv, mycket goda var dom!
Jag blundar och njuter!

Sedan åktes det bob, pulka med mera i deras härliga åkbacke! Det skottades även en hel del snö, vilket jag pinsamt nog fick träningsvärk i ryggen av ;) Men då känns det ju att man gjort något i alla fall!



När solen började försvinna begav vi oss in och såg på gamla diabilder från när mamma och pappa var yngre =) Riktigt roligt att se alla farbröder m.m i unga år. Sedan var det dags att börja med middagen som bestod av kycklingfilé med klyftpotatis/ris och sallad! Riktigt smaskigt var det =) När vi smält maten tog sig vissa vidare till den nedbyggda badtunnan i utealtanen och badade under stjärnhimlen, jag själv var fotograf =) Det blev faktiskt några fräna bilder då badtunnan har en inbyggd lampa som skiftar färg! Dock lägger jag inte upp några bilder från detta ;)

Efter badet var det dags för efterrätt! En god chokladkaka med jordgubbssås och en paj med jordgubbar och marängtäcke! Mor, far och syster med familj återvände sedan hem till mor och far medan jag och sambon stannade kvar ett tag =) Vi käkade lite popcorn och såg melodifestivalen! Dock var vi rörande överens om hur otroligt dåliga bidragen var denna lördag! Efter detta åkte vi hemåt och gjorde väl en ganska tidig kväll (runt midnatt) då det tar på att vara ute hela/halva dagen =) Det kändes att man blivit väderbiten i kinderna *härligt*!

Idag, söndag, har vi plockat undan lite här hemma, diskat och bytt sängkläder! Efter detta tog vi en promenad in till stan och gick en sväng på Clas Ohlsons och handlade lite nödvändigheter! Sedan tog vi en mysig fika tillsammans för att sedan knalla hemåt =) Nu har vi ätit en god gryta till middag och sambon har precis åkt iväg på träningen! Tänkte därför ta tillfället i akt att sitta vid hans dator och blogga, efterom jag sitter som en ostkrok med min laptop i knäet annars =P

Nä det var nog allt för denna gång, långt blev de =) 
Hoppas ni haft en kanonbra helg, för det har verkligen jag haft =)
Kram kram!

RSS 2.0