Idag har den första snön fallit över staden =), i alla fall som jag har beskådat! Har dock hört ryktesvägen att det har snöat något tidigare, men det spelar ingen roll =)! Att få vakna upp på morgonen och se gräset vitt, det är såå mysigt =)! Nu börjar jag längta riktigt mycket till jul! Har väntat på snön i någon vecka nu! =)



Snart väntar jag att sambon ska komma hem så ska vi börja göra oss klara för att åka iväg på middag =) Ska bli så gott, har försökt äta lite under dagen så jag ska orka äta massor ikväll, hehe inte så smart men det ska bli gott =)
Plankstek och Halloween-tårta till efterrätt =)

Idag har jag haft besök på förmiddagen av min mor och faster. Faster bjöd på winerbröd, så vi fikade gott och drack kaffe, mycket trevligt! Sedan testade vi några julgardiner som min mor har men inte använder, tror det kommer bli kalasfint =)!
 
Nej nu ska jag kila vidare =)
Puss på er alla!


Idag har varit en långtråkig dag! Jag har inte känt för att göra nånting, har varit frusen och inte känt mig pigg. Har därför legat och läst någa kapitel i min nyinköpta bok som hittils är riktigt bra faktiskt =) Har även suttit på internet och tittat på gratis pianolektioner!
Blev jättesugen på att spela faktiskt, måste nog göra ett besök hemma hos mor och far och spela på pianot hemma =) Kanske lära sig lite jullåtar såhär innan juletider =) !

Bakade ju igår, och resultatet blev riktigt lyckat =)! Tänkte lägga upp receptet på samma gång, så här kommer det! Hoppas bara att det är läsbart och inte blev för smått =) I sådant fall får ni säga till så skickar jag receptet till den som vill ha det =) 

 



Så här såg det ut innan gräddningen!


Under gräddningen...


...och efter gräddning =)
Glömde ta kort när jag var färdig, tog därför fram en bit från frysen =)

Imorgon, fredag, ska jag få besök av min mor och faster på förmiddagen, så det ska bli trevligt =) Sedan ska kvällen spenderas hos "svärföräldrarna" då vi blivit bjudna på allhelgonamiddag =) Ska bli gott och trevligt!
Tjingeling för nu =)


Förra helgen var mycket trevlig! =) På fredagen hade jag och sambon en myskväll både vid tv-soffan och datorn! Kikade lite på idol m.m. På lördagsförmiddagen hade jag min underbara brordsotter här någon timme, jättemysigt hade vi det medan föräldrarna kikade på möbler, startade julklappshandlingen m.m. Sedan blev det att fara in till stan en sväng och höra på Jill Johnson som uppträdde! Dock var det så mycket folk att hon var svår att få syn på =) Men det var bra ändå!Efter detta gick jag och "svärmor" på stan medan grabbarna (min sambo och hans far) byggde på de mindre högtalarna som ska komplettera våra redan 2 färdigbyggda högtalare =)

Efter detta åkte vi vidare till min mor och far för att äta middag och se hockey på TV:n! En mycket mysig och god lördagskväll, då vi grillade fläskfilé och kycklingfilé och fick smarrig kladdkaka till efterrätt =) När vi sedan kom hem var det fest på våningen ovanför oss, som urartade och slutade i slagsmål och att 3 polisbilar fick svänga förbi! Tyvärr blev vår katt väldigt skärrad av detta, hoppas det inte blev "men" för livet. Jaja, nog om detta =) Söndagen blev en lugn sådan, med lite sovmorron, och eftersom det var dags att ställa om klockan fick man ju en timme extra på söndagen =)

På måndagsafton åkte vi till sambons föräldrar för att fira att min kära älskling fått en fast anställning =). Känns jätteroligt att han fått jobb =)

Nu så har onsdagen anlänt och jag måste säga att jag känner mig rätt mör i kroppen efter att försöka träna varje dag =) Det kändes dock värre igår! Dock skönt att det känns att man gjort något! Eftersom sambon snart slutar på sitt förra jobb är tanken att han ska bjuda på fika, och visst är det godare att få hemmagjort fika än frusna kanelbullar från ICA ;)? Så nu ska jag kila iväg en snabb sväng på ICA eftersom jag inte hade nog med mjöl och havregryn =) 
  
                         
Ska försöka mig på att göra Havre/chokladkakor i långpanna! De brukar bli väldigt goda så jag återkommer kanske med recept och bakresultat senare =) Nu blir det till att gå ut i det soliga men kalla höstvädret =)
Kram

                             

Måndag eftermiddag har anlänt! Idag har jag städat lite här hemma i lägenheten för att sedan (tro det eller ej) få upp suget på att träna! =) Jag letade efter en pilatesskiva som jag bränt ut för länge sedan, men för jäves. Letade mig less! Så jag fann några övningar på nätet man enkelt gör i hemma! Känns nästan som jag sträckt en av mina triceps=)
Men det är ju bra att det känns att man gjort något! Tur att min sambo har hantlar, det underlättar så mycket, så slipper man stå med ett mjölkpaket eller dylikt och träna sina armar =P

                                                  
          


Så nu har jag tränat cirka 40 minuter och under denna tid kan jag lova att katten såg konfunderad ut! Hon funderade över vad jag riktigt gjorde. Men sen ville hon även vara med när jag låg där och krälade på golvet, men hon var mest intresserad av att busa =) Nu har jag precis hunnit ta mig en dusch! Så nu bär det iväg på ICA för att handla för denna vecka =) Har även hunnit göra en matlista för veckan här på förmiddagen!
Den ser ut såhär:


                             


Jag tror att det bara blev nya recept denna vecka, men det kan ju vara trevligt om någon av dom blir en favorit =)  Jaja, nog om detta! Återkommer kanske senare ikväll eller imorgon med helgens händelser =) Ha de gott =)!
Kram

Dagen har jag och sambon spenderat i Umeå! En del shopping på stan blev det, men bara nödvändiga saker =) Nu har vi handlat en del julklappar, och det känns väldigt skönt! Har dock en hel del kvar =)

Hade även planer på att unna mig själv ett klädesplagg, vilket jag också gjorde =) Hittade en läcker grå/vit/ljusblå skjorta på Nicole, en mycket bra affär i Kungspassagen!
Såhär ser den ut på ett ungefär (dock mycket ostruken) *ler*

 
Har piffat till den med ett skärp på dessa kort! Den är väldigt fin som den är tycker jag,
men väldigt ostruken som sagt =) de lodräta ränderna syns inte så mkt med tanke
på lite sämre ljus!

Vi åt god lunch på Subway, för mig blev det en Chicken Teryiaki och för Claes blev det en
steak and cheese! Gott gott var det =)

Efter detta åkte vi hemåt igen och gick en snabb sväng på stan! Hittade en svart skjorta i Umeå, den fanns dock inte i rätt storlek! Gick därför in på HM hemma i stan och hittade rätt storlek! Dock sista som fanns kvar, så jag köpte även den! Så nu blir det nog inte att köpa nå mer kläder på ett tag, förutom kanske nånting nytt till juletid och nyår =)


Blev tyvärr inget bra kort, men den har
3 -kvartsärm med söta knappar
och är svart (ser något brun ut på kortet)!

Det var allt just nu, tror snart det blir lite fika =)
Sambon har en kompis här nu så jag ska gå och vara lite social =)
Ha de finemangs =) Kram


Här kommer receptet på pajen jag gjorde igår! En mycket god paj som du måste prova nångång. Receptet kan verka lite långt och jobbigt, men det gick fortare än jag trodde =)

Mördegsskal:
- 100 g smör
- 1 dl florsocker
- 3 ½ dl mjöl
- 1 ägg



Blanda ihop degen och tryck ut den i en pajform.
Nagga botten och låt den stå kallt 1 timma.
Jag ställde min i frysen på ca 20 minuter och det gick lika bra =)

Fyllningen:
- Cirka 5 rabarberstjälkar
- 1 vaniljstång
- 3/4 dl socker
- 1 ½ msk potatismjöl
- 3 msk vatten
- 5 dl jordgubbar
 
Skär rabarberna i mindre bitar och lägg dem i en kastrull. Häll därefter ner sockret,
snitta vaniljstången, skrapa ur fröna och lägg i dem + stången.

Koka sedan upp på svag värme så att rabarberna saftar sig, låt dem småkoka i ett par minuter tills de känns mjuka men inte så att de har kokat sönder. Ta ur vaniljstången.
Rör därefter ut potatismjölet med vattnet och rör i detta.
Ställ kastrullen åt sidan så att de kan svalna.

Grädda pajskalet på 200 grader i cirka 10-12 minuter, höj sedan värmen till upp mot 250 grader.

Maräng:
- 3 äggvitor
- 1 ½ dl socker

Vispa äggvitorna till ett fast vitt skum, tillsätt sockret lite åt gången och vispa
tills smeten är blank och styv.

Bred den kalla rabarberkrämen i pajskalet, tillsätt jordgubbarna om skurits i småbitar.

  

Fyll marängsmeten i en spritspåse och spritsa ut i något fint mönster.



Ställ in pajen i mitten av ugnen och grädda i cirka 3-5 minuter
eller tills marängen fått en svag gyllenbrun färg.



Smaklig pajstund =) !

Idag har inte varit en alltför aktiv dag! Men det kan ju vara skönt med sådana dagar också! Har varit ute på en liten promenad samt varit en sväng på ICA. Hade inte nog med kyckling till middagen upptäckte jag!

Hittade även denna bok där, som jag tycker verkar väldigt bra =)!

 
Marian Keyes - Är det någon där?

Någon som läst denna bok =)?

Imorgon bär det av till Umeå, ska passa på att följa min sambo ner då han ska på sin andra anställningsintervju! När han varit på denna ska vi gå en sväng på stan och börja köpa lite julklappar! *Längtar* Tänk att få rå om sambon en vanlig vardag, det är inte illa de =)

Via min vän Stinas blogg fann jag en tävling om att vinna en jättefin necessär.
Retro Elephant heter bloggen, gå in även du och var med och tävla! Här har ni länken:

Retro Elephant



Det var allt för denna gång =) Nu blir det nog lite tv-tittande och
kanske en kopp te med en god mjuk macka =)
Ha de gott alla fina människor där ute =)!
Kram!

Idag har det varit en solig och fin dag =) Den började lite halvsegt för att sedan gå över till en effektiv sådan =)
Jag städade undan här i lägenheten och piffade till! Sen fick jag ett besök av min kära mor =) Lånade en sprits av henne till eftermiddagens pajbak =) Efter hennes besök putsade jag alla fönster "åt vägen till" (och dom är rätt stora)! Resultatet blev riktigt bra måste jag säga! Synd bara att de var mindre rena mellan glasen =/ Men orkade inte ta itu med det då!

Efter denna enorma kraftansträngning ;) tog jag det rätt lugnt och såg en film faktiskt =) High school musical 2, den var väl helt okej, men inte så mycket mer! Efter filmen var det dags att starta med middagen som idag bestod av korvgryta! Den blev riktigt god måste jag säga =) Försöker prova lite nya recept nu när man har tiden och orken att göra detta =)

Efter middagen satte vi oss ner, jag och sambon, och försökte upprätta en sorts budget för att se vad pengarna läggs på varje månad! Kan vara bra att ha någorlunda koll på sådant =) Medan sambon for och tränade så bakade jag min paj =)

En rabarber och- jordgubbspaj med spritsad maräng ovanpå =)!
Här kommer några bilder =)


Här har arbetet påbörjats =) Ska precis skicka in pajskalet på förgräddning!

   
Hackade jordgubbar och "rabarberkrämen" som ska fylla pajskalet =)


Innan gräddningen och marängen!


Marängen spritsad! Är ingen expert på att spritsa kan man ju lugnt säga =)


Resultatet efter ungnsgräddningen =)

 
Ja,  ungefär såhär ser pajen ut i färdigt skick =) Måste säga att den blev riktigt smaskig =)

Nu ska jag gå och göra min sambo sällskap på våran dejt med John Blund! Fick lite huvudvärk såhär på kvällskvisten så de ska bli skönt att få vila huvudet =)

Det var allt för nu! Ha de smaskens!
Kram kram =)

Ja då har vecka 43 startat, tiden går!

Idag har det varit en relativt seg dag! Har inte känt mig riktigt kry, med huvudvärk och har känt mig frussen! Jag har trots allt kunnat uträtta några saker under dagen! Började med att plita ner en ny matlista för denna vecka =) Denna ser ni nedan =)

V. 43:s krubb =) :

Måndag: Köttfärssås och spagetti + grönsaker
Tisdag: Chilikryddad korvgryta med vitlökskryddat potatismos + grönsaker
Onsdag: Spicy chicken på "tacos-vis" med grönsaker, tortilliabröd, creme fraiche m.m
Torsdag: Plättar med sylt och grädde
Fredag: Chili-Curry-köttfärs med ris + skivad banan, salta jordnötter och sallad

När jag hade skrivit ner denna matlista gick jag på ICA och handlade det som behövdes! Glömde dock min rabatt som snart går ut. MÅSTE komma ihåg den nästa gång! Kikade även in på tomtestan på blomsterlandet! Var riktigt härligt att se alla dessa julsaker och höra på julmusiken =) Gick där och strosade ett tag och började känna en go´ julstämning, men sedan insåg jag att det faktiskt bara är oktober månad än (dock snart november)! =)

Jag tycker julen är bland det bästa som finns på året =) Man får sitta inne och tända ljus, kura ihop i tv-soffan med en kopp te och känna denna julstämning och gemenskap =) Längtar redan till man får börja julstöka =)!

Tänkte jag skulle lägga upp en liten bild på dom färdigbyggda högtalarna som min sambo byggt from scratch!


Visst blev dom fina? =)

Här kommer även en väldans blandning av bilder jag hittat på datorn =)


Ännu en bild på vår katt =) Hon ligger på en stol som min
morfar gjort! Den har rustats upp och klätts om av min
svägerska =)


Här är en bild på en av honungsburkarna vi köpte i Bulgarien!


Här är en av våra större malar i akvariet =)


En kopp som ursprungligen varit morfar och mormors!
Har även en likadan i gult! Tycker dom är riktigt läckra =)


Ett litet mjukishjärta jag köpte till min älskling
för ett bra tag sen! Den säger till och med "I love you"!
Min älskling och jag har varit tilsammans i 4 år nu =)

Idag har jag även har även betalat en del räkningar, aldrig kul men något som måste göras!

Nu är det dags att dra sig vidare =) Ha de gott alla sötnosar där ute!
Hugs and kisses!

Det är inte klokt vad en helg kan gå fort! Tiden bara springer iväg vissa dagar, medans den står helt stilla andra dagar! I fredags var jag som sagt med min mor och far till Umeå!
En mycket trevlig dag med god lunch och en snabb sväng på stan! Har nog eventuellt hittat lite eventuella julklappar där! Min kära sambo ska på anställningsintervju nu till veckan, så då blir det åter igen en resa till Umeå =) Men det gör ingenting för min del!
Då ska vi även springa litegrann på stan och smått börja köpa julklappar, skoj skoj =)!

Senare under fredagskvällen blev vi bjudna på pizza som var mycket god =)!
Efter denna goda pizza blev det tv-soffan som gällde, och vi kikade lite på idol m.m.
Så kort och gott en mycket trevlig fredag =)

Igår var det en solig men kall dag =) Denna spenderade vi genom att ta en promenad in till stan för att träffa min sambos föräldrar samt att gå och fika tilsammans=)
Mycket gott och trevligt! Senare bjöd vi hem dem på middag som blev
kycklingkebab i pitabröd med sallad och kebabsås, dvs. den egentliga fredagsmiddan =)

Förmiddagen idag har vi ägnat åt att städa något, dra kabellister m.m.
Senare åkte vi till min sambos mormor och morfar för att hälsa på, samt att visa bilderna från våran resa till Bulgarien! Det roliga är att hans mormor och morfar hade besökt exakt samma resmål för cirka 20 år sedan =) Häftigt!


En av de många vackra blommor som finns i Bulgarien!

Nu har jag precis skickat iväg min sambo på bio med en kompis, "Max Thayne" tror jag den hette! Själv sitter jag här och bloggar lite, men ska nog sätta mig en stund och spela lite "The sims 2 - Apartment life". Det är rätt roligt att spela the sims när man inte spelat det på ett tag! =)

Det märks att det blir allt kallare temperaturer ute *hurvens*.
Men man längtar likafullt efter snön ändå =)

Väljer trots denna kyla att lägga upp lite foton från i sommar, på diverse blomster =)
Kändes så härligt att få se på lite sommarbilder igen!











En liten fluga på lupinen =)






Hoppas ni alla haft en bra helg? för det har jag haft =)!
Tjingeling och puss =)

Denna torsdag startade väldigt kall med minusgrader utanför fönstret, för att sedan övergå till någon enstaka plusgrad samt dimma!!! När jag körde till min svägerska såg man inte alltför långt framför bilen. Allt gick dock bra! Hade en väldigt trevlig dag hos dem med god lunch, gott fika och trevligt sällskap! Vi spelade monopol och roade oss =)

Nu har jag suttit och försökt ändra min stil på bloggen! Är dock inte riktigt nöjd ännu =) Har suttit och kämpat en liten stund, utan att tappa tålamodet alltför mycket =) Ska försöka återuppta "kampen" imorgon!

Imorgon väntar även en dagstripp till Umeå med min mor och far! Det ska bli trevligt!

*Jäsp* Nu känner jag att john blund kommit ikapp mig! Sov gott alla så hörs vi!

Gonattkramen!


Go morron, eller rättare sagt god dag =)

Måste bara säga att jag håller mig till "promenadschemat" och har varit ute och gått varje dag minst en timma! Känns riktigt skönt och duktigt gjort av mig *heh*! Igår när jag var ute och gick såg jag en polisbil stå parkerad en bit utanför stan och det visade sig att det var en blottare som varit där och härjat 2 ggr under förmiddagen, dock hann karln iväg innan polisen kom dit! Huvva huvva!

Träffade min kära kusin på promenaden och vi bestämde att hon ska följa med mig nästa vecka på promenaderna då hon är ledig hela veckan, det ska bli trevligt med lite sällskap!

Min sambo var igår på anställningsintervju, trodde aldrig att han skulle komma hem! Intervjun räckte i 1½ timma!
Dock skulle han svara på en massa frågor om allt mellan himmel och jord, och sen skulle han göra två programmeringstest. Så nu väntar vi bara på att få veta om han får jobbet eller inte. Han ska även på en antsällningsintervju i Umeå till veckan, så han verkar vara eftertraktad, och de är ju bra =)!
Det är annat än vad man kan säga om mig som sjuksköterska =/ Men det löser sig nog så småningom!

Brrr vad kallt det var i morse. Det var minusgrader ute och kändes även så inne i lägenheten. 
Det märks att vi går mot vinter hörrni =)! Nu har det passerat nollsträcket och är ca 0,5 grader +, och en dimma har lagt sig över staden! Snart ska jag åka till min svägerska på lunch, och träffa mina små syskonbarn (dom är för goa dom =) så de blir trevligt! Hoppas bara dimman inte blir tjockare!

Nu har jag precis duschat och sprang sedan runt lägenheten och tog lite kort =) så här kommer en blandning av bilder!



Sussi sitter och dreglar efter fiskarna =) Lite trångt bredvid mikron?! =)


Ett litet kort på vårat mindre akvarium (110 liter)


Visst är jag rätt söt =)?


Min underbart vackra orkidé! Den har precis haft ca 10 blommor på
ena sidan och nu är det lika många knoppar på den andra sidan =)!!


En av blommorna i köksfönstret!


Den väldigt fina månadstavlan som pryder en vägg i köket!
Nu har halva oktober gått, det smäller bara till så är vi inne i november!

Ha de godis alla så hörs vi! Puss på kinden! 

Gårdagen bestod av tvättning samt att min sambo så gott som byggde klart våra högtalare =) Måste säga att dom blev riktigt fina, lägger upp lite bilder då de är helt klara! God middag fick vi också hos sambons föräldrar =) Annars var det en rätt lugn och skön söndag!

Nu har jag bestämt mig! Jag ska (lite beroende på väder) ta mig ut och gå varje dag cirka en timma! Idag var jag ute drygt en timma och promenerade i det soliga och härliga höstvädret, det var riktigt härligt =) I övrigt har jag städat lite här hemma och gjort en "veckomatlista" mån-fre. Det är så skönt att veta vad man ska laga för mat, så slipper man spendera tid och ork på att bestämma detta varje dag! Har även veckohandlat i hopp om att slippa springa på ica och handla onödiga saker, som jag har lätt för att göra =)

Såhär ser veckans mat ut:

Mån: Kycklingfilé med sambal oelek, potatis och sallad
Tis: Tacopastagratäng med grönsaker
Ons: Makaroner och korv
Tors: Texmexsoppa med röda linser
Fre: Kycklingkebab med pitabröd, kebabsås och tillbehör

Dagens middag blev riktigt god =) I orginalreceptet ska man använda benfria kotletter, men jag hittade ett recept där de använde kyckling och detta blev mycket gott =) Sitter nu och lyssnar på Jason Mraz (en mycket bra artist, värd att lyssna på) och ska försöka börja lägga upp recept under "Kategorier" till höger! Här kommer lite bilder från våran lägenhet =)
Ha de gott alla!


Ljuslyktorna till vänster har jag köpt på Lagerhaus
Ängeln (för tillfället utan vingar) fick jag när jag tog studenten
De två vaserna till vänster är från IKEA


Fruktkorgen köptes på VILLAGE
Duken hittade jag på DUKA *hehe*, och frukten på ICA *ler*!

    
Har fått denna av en vän till min mor,     Min söta vitlöksburk hittade jag på
och hon har gjort den själv!                      dollarstore!

För att summera dagen så kan man använda orden trevlig och mysig!

Började dagen med en god frukost i TV soffan med sambon, såg några repriser på "How I met your mother", en väldigt bra TV-serie som jag kan rekommendera =)  Efter detta drog sambon iväg och bytte till vinterdäck på bilen då temperaturerna börjar sjunka allt mer om nätterna! Vi har i dagsläget en liten rostig sportbil som inte är speciellt ljuddämpad invändigt, vilket innebär att det lever om ännu mer nu när vinterdäcken kommit på plats =) men men!

Efter däckbytet åkte vi hem till min mor och far där vi träffades hela familjen (vilket inte händer alltför ofta, då min syster bor på annan ort). Vi åt väldigt god mat och umgicks allihop, väldigt mysigt och trevligt =)

Nu har vi precis kommit hem till vår söta men något irriterade katt, med tanke på att hon varit ensam hela eftermiddagen/kvällen. Det hörs på hennes "mjauningar" att hon är lite irriterad, men kurrar som en traktor för att vi kommit hem =) Här kommer 2 bilder på henne!

På bilden nedan är hon ca 2½ månad!                                          
Till höger sitter hon vackert på bakbenen och spanar =)
    

Här ser ni en bild på ett av våra akvarium, tyvärr en rätt mörk bild,
men jag ska lägga upp lite fler sen =)

Det var ett tag sen jag skrev något i bloggen märkte jag, så nu är det dags!

Förra helgen i Umeå var mycket trevlig med god mat och väldigt trevligt sällskap, tack J&S.
Vi åkte ner på lördagsmorgon och gick på stan en liten stund! Fyndade en snygg keps m.m. Ett besök på Expo kändes givet och så blev det också, där vi köpte lite glas m.m.

På kvällen blev det att åka på "Garaget" och äta, väldigt gott! Besök om ni är till umeå någon gång!http://www.garagetbbq.se/

    
  Mössan köptes på wedins accent!

Kvällen bjöd på många skratt då vi körde wii fit =) Rätt svårt men väldigt roligt var det =) S hade gjort en underbart god smörgåstårta som vi också åt av, samt en massa fika, så vi kände att efter vi spelat wii fit kunde man fika lite mer =) hehe
Tanken var att vi inte skulle stanna såå länge på söndagen, men klockan blev nog ca 16.30 innan vi var på väg hemåt!

Denna vecka har varit jobbsökarvecka för min del och min kära sambo har varit duktig och jobbat på!
Har faktiskt varit på möte om eventuellt jobb, dock kommer det i sånt fall bara bli springvikariat, men det är väl det man får räkna med =/

Nu är det äntligen fredag och vi har just avnjutit en väldigt god middag som jag själv lagat (lite får man väl skryta?) En köttgryta med potatis och sås! =) Nu väntar en myskväll i soffan. Skulle tro att det blir att titta på idol samt att se sista och sjätte delen av Irene Huss filmerna! Skoj, skoj! Nä nu ska jag dra mig vidare, lägger upp lite höstbilder från resan upp från gbg. (Korten är tagna på tåget = Svårt att få dom bra).

    
En liten udde med vackra höstfärger!             Solnedgången den 24 september!


Ja, då var det äntligen fredagkväll som för de flesta brukar betyda ledighet =) 

Imorse skjutsade jag mina föräldrar till flyget och gick la mig en stund när jag kom hem, klockan var ju trots allt bara drygt 06.00, det var sköönt =)

Dagen började mulen och tråkig för att sedan spricka upp i solsken! Gick därför en promenad, som slutade på stan =) hehe! Höll mig dock från att köpa någonting, måste tänka på att inte handla så mycket nu när man inte jobbar!

För er som inte vet så har jag och min sambo ett rätt stort akvarieintresse! Bilden nedan visar ett av våra tidigare akvarium på drygt 500 liter. Detta har vi dock inte kvar utan sålde detta innan vår flytt. Nu har vi "bara" 2 akvarium, ett på 240 liter och ett på 110, ska lägga upp bilder lite senare!

Nu har jag och sambon spelat lite guitar hero och sett på TV, väldigt trevligt men nu tror jag magen börjar bli lite hungrig så de blir nog lite fika tror jag =) 

Imorgon åker vi iväg till Umeå hälsar på lite vänner och kommer åter på söndag! 
Ha de gott alla =)


Snart har ännu en vecka gått, tiden går fort trots att man är "arbetslös".
Igår hade jag en driftig dag. Jag hade en höststädning kan man väl säga, känns bra nu i efterhand även fast det inte var allt för roligt när man höll på!

Även idag har jag varit driftig då jag bakat mer eller mindre halva dagen! Har bara gjort 2 sorter dock, men bra blev dom =) Det första jag gjorde var Kärleksmums/snoddas, och sedan blev det att prova ett nytt recept av "chocolate chip cookies" som blev riktigt goda =) dock såg dom inte riktigt likadana ut som på bilden, men de må vara! Tänkte att det passar bra att baka då det regnar! Sen ska en del av fikat ges bort som födelsedagspresent till en vän i Umeå. Vi ska nämligen fara och hälsa på dom i helgen och han fyller år på måndag och önskar sig inget speciellt, men säger att fika alltid vore en god och bra ide =)

Nu väntar disken på mig i köket *suck* Tänk om man endå hade en diskmaskin!
Imorgon blir det upp i ottan då jag ska skjutsa mina föräldrar till flyget då de ska iväg över helgen!
 
Nedan har jag lagt upp kort på hur bakresultatet blev, samt ett kort på våran söta katt =) Ha de gott!


       

RSS 2.0